Wat aten we in februari 2016? – Maandmenu

Eten, Lifestyle 0 comments

Februari was een minder goede maand op etensvlak. We hebben heel wat onverwachte etentjes gehad. Door het inpakken, de sollicitaties en de constant wijzigende agenda’s hebben we naar mijn zin veel te vaak gezondigd. In maart gaan we terug voor een gezondere menu.

Soepgroenten

  1. Biefstuk béarnaise met geraspte worteltjes en frietjes
  2. Zalmfilet met broccoli en ovengebakken aardappelschijfjes met room en kruidenkaas
  3. Varkenskotelet met overschot van gisteren (broccoli en aardappelschijfjes)
  4. Frietjes van de frituur
  5. Ei met boterham
  6. Hamburger met rauwkostsalade
  7. Boterham met charcuterie
  8. Lasagna met stokbrood
  9. Scampi’s met kroketjes
  10. Kip korma met rijst en ananas
  11. Worst met rodekoolpatatjes
  12. Chinees
  13. Stoofvlees met frietjes
  14. Visschotel
  15. Macaroni met kaas en ham
  16. Risotto met boschampignons
  17. Zelfgemaakte pizza met geitenkaas en witloof
  18. Frietjes van de frituur
  19. Gevulde paprika met couscous en feta
  20. Kipburger met kerstomaatjes en aardappel
  21. Groentestoofpotje ‘Stroganoff’ (zonder cognac) met rijst
  22. Gevulde courgette met rijst en paprikasausje
  23. Pizza
  24. Spaghetti
  25. Boterham met omelet
  26. Babi Pangang met rijst
  27. Eend met sinaasappelsausje
  28. Knolselderpuree met kotelet
  29. Brochette met friet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *