Wat aten we in mei 2016? – Maandmenu

Eten, Lifestyle 1 comment

Ik kreeg vorige maand van manlief het leuke boek ‘Jamie’s super food voor elke dag’ van Jamie Oliver cadeau . Hoewel ik niet onmiddellijk fan ben van de programma’s van Jamie, vind ik zijn recepten wel de max. Lekkere gezonde gerechten die in een mum van tijd klaar zijn. Deze maand hebben we een heleboel van zijn recepten uitgeprobeerd. Elk recept was lekker, haalbaar in tijd en bovendien leek het resultaat op de foto. Altijd leuk toch?! Ik vind niets zo vervelend als gerechten die uiteindelijk helemaal niet lijken op de foto’s uit het boek.

peas-166969_960_720

  1.  pasta met zoete tomaat, aubergine en ricotta
  2.  caesarsalade
  3.  bulgur met griekse salade
  4.  pasta carbonara met spek, erwten, amandelen en basilicum
  5.  groenteomelet met tomaten-chilisalsa
  6.  spiesjes van kalkoen & knoflookbrood bloedsinaasappel, spinazie en feta
  7.  visstoofpot met scampi, witvis en tomaatjes
  8.  BBQ
  9. kip met bloemkool en aardappel
  10. varkensfilet met wortel en rijst
  11.  etentje in Aziatisch restaurant
  12.  wraps met kip of gehakt
  13. ovenschotel met makreel, bieten en bulgur
  14.  kipfilet met krielaardappeltjes en salade met munt & kiwi
  15.  ei met brood
  16. bombaykip met bloemkool, rijst en spinazie
  17. veggieburger
  18. worst met rodekool
  19. zelfgemaakte pizza met overschotjes
  20. spaghetti
  21. roggevleugel met aardappel en kruiden
  22. moussaka
  23.  kip met kokossaus en aardappel of rijst
  24.  overschot van gisteren
  25. zalm met erwtjes en groentenpuree

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *