beste blogs
Blog

Beste blogs 2018

2018 was een verrassend jaar op vele verschillende vlakken. Hierdoor heb ik niet altijd even veel kunnen bloggen zoals gepland, maar das ‘t leven zekers!? Toch kwamen jullie met talrijke lezers langs op de blog om de verschillende artikelen te lezen. Ik vind het altijd fijn om eens te neuzen in mijn grafieken en cijfers waarbij House of Diapers wat verder wordt geanalyseerd. Hierbij mijn 3 beste blogs van 2018 op een rijtje.

Beste blogs 2018

Ossengalzeep: mijn favoriete biologische vlekverwijderaar

Dit blogbericht is al populair sinds ik het schreef in 2016. Elk jaar komen jullie met z’n allen lezen over de ossengalzeep. Twee jaar later ligt deze zeep nog altijd op mijn plankje en ja… het is nog steeds de favoriet. Ik vind het product geweldig om te gebruiken. Gemakkelijk, biologisch en goedkoop. Meer heb je als mama met kleine vlekkenmakers niet nodig om de was te doen.

ossengalzeep
Bron Dille & Kamille

Vervelende, jeukende bultjes door de waterpokken

In 2017 kreeg Tilde de waterpokken. Het blogbericht waarin ik over onze ervaring vertel, wordt nog steeds door heel wat lezers aangeklikt en gedeeld. Deze kleine bultjes mogen gerust nog even wegblijven bij onze kleinste.

BoobBirds herbruikbare borstkompressen

Na de geboorte van Aure ben ik begonnen met het gebruiken van wasbare borstkompressen. Dé hemel in vergelijking met de harde stugge exemplaren die ik vond in de supermarkt. Van Kaatje Katoen kreeg ik een set om te reviewen op de blog en ik mocht een pakket weggeven aan een van mijn lezers via een winactie.

Lees ook: wasbare billendoekjes
Lees ook: De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding (boekreview)

BoobBirds

House of Diapers in 2019

Ik wil graag op de blog verder schrijven ondanks mijn depressie/burn-out  en de lichamelijke kwalen die enorm veel energie vragen. Wees gerust, het zal hier geen sombere bedoening worden.

Ik wil jullie het komende jaar graag wat meer vertellen over alle ecologische stappen die we met ons gezin nemen. Omdat ik het belangrijk vind voor mezelf en de kindjes, maar ook gewoonweg heel erg leuk vind om hierover te schrijven. Sommigen lukken goed, anderen gaan met ups and downs.

Daarnaast blijven we lezen, lezen en nog eens lezen! De reviews over de kinderboeken en zwangerschaps- en opvoedingsboeken zal je hier blijven ontdekken op de blog.

Ik hoop jullie dit jaar opnieuw met duizenden te mogen verwelkomen op House of Diapers! Tot gauw?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 Reacties

  1. Ik ben benieuwd naar je eco artikelen (om het zo maar even te noemen) van het komende jaar!

  2. Wat een leuk overzicht! Ik denk dat in jou blog maar snel even op het lijstje van “zeker vaak checken” zet!

  3. Ik ben benieuwd naar je ecologische stappen! Ik vind dat zelf ook erg belangrijk.

  4. Ik ben erg benieuwd naar alle ecologische dingen die je gaat delen. Ik ben er niet heel bewust mee bezig, maar vind het wel interessant om te lezen!

  5. Keileuk om te zien, hé! Ik heb het ook gedaan met mijn artikels, zo interessant om te zien wat mensen tof vinden

  6. Leuk overzicht! Interessant om te zien welke artikelen populair zijn.

  7. VInd het zelf ook altijd leuk om te zien welke blogs populair zijn. Leuk om dat ook bij anderen te zien 🙂

  8. Het lijkt mij leuk om meer te lezen wat jullie ecologische stappen zijn. Daar ben ik zeker benieuwd naar.

  9. Ik vind het altijd leuk om zulke overzichten te lezen. Ik heb zelf geen kinderen dus over veel van deze onderwerpen hoef ik nog niet na te denken haha. Wie weet..

  10. Ik vind het altijd leuk om te lezen wat de meest gelezen artikelen waren, Ik wil je sterkte wensen en de lichamelijke klachten en depressie. En misschien kan hierover schrijven juist iets positiefs brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.