verjaardag
Blog

Feest! House of Diapers bestaat 2 jaar!

Hoera! House of Diapers bestaat al twee jaar! 2017 was alvast een geweldig jaar voor deze blog.

verjaardag

Nieuwe lay-out

2017 stond voor een nieuwe start zowel voor mezelf als voor deze blog. Daarbij hoorden enkele mooie veranderingen aan de lay-out van House of Diapers. Vaak veranderden een aantal kleine zaken, maar deze keer was het mijn volledige thema die werd gewijzigd. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee.

Awards

Tijdens dit jaar werd ik genomineerd voor een Liebster award door Maddy van ‘Meer met Mama‘, een award uitgereikt door en voor bloggers. Daarnaast werd ik ook genomineerd voor een Vlaamse Mom Blog Award in de categorie ‘Lifestyle’, de award voor Vlaamse mamabloggers of instagrammers uitgereikt door een professionele vakjury. Ik kan het zelf nog steeds niet geloven dat ik naast enkele grote blogs mocht pronken met House of Diapers.

 

Gastbloggers op House of Diapers

Op de blog kwamen geregeld gastbloggers voorbij gedurende dit jaar. Emmy en Saar werden vaste bloggers in het team, die op geregelde basis leuke blogberichten schrijven voor de beauty en lifestyle categorie op House of Diapers. Dankzij hen, kon ik alvast heel wat mooie ervaringen en tips delen met jullie.

Heb je zelf interesse om te schrijven op House of Diapers in 2018? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Samenwerkingen met bedrijven

Naast de samenwerking met de gastbloggers, werd House of Diapers ook vaker aangeschreven door bedrijven. Dat is natuurlijk heel erg fijn. Zoals ik mezelf had voorgenomen, werk ik enkel samen met bedrijven die aansluiten bij mijn eigen interesse (of iemand anders uit het blogteam) en die een meerwaarde kunnen bieden voor de blog. Er werden heel wat leuke winacties gedaan en er werden mooie kortingen geboden.

Klik hier om verder te lezen over mogelijke samenwerkingen.

Toekomstvisie

Volgend jaar staat er heel wat gepland, vooral in ons gezinsleven. We verwachten begin volgend jaar een kleine spruit. Tilde gaat in januari naar school. We zijn alvast heel erg benieuwd hoe dit alles zal verlopen.

Ik wil heel graag verder blijven bloggen op House of Diapers met wekelijkse blogberichten op dinsdag en donderdag. Voor mij is deze blog een uitlaatklep om de mooie en minder mooie momenten van het moederschap neer te pennen. Naast de persoonlijke onderwerpen, wil ik in 2018 graag meer boekreviews schrijven. We gaan minstens eenmaal per maand naar de bibliotheek, aangezien lezen een van mijn grote hobby’s is. Naast boeken voor mama’s over zwangerschap, borstvoeding, bevallen,… zullen er ook meer reviews voor kinderboeken verschijnen.

Andere grootste plannen heb ik momenteel nog niet gemaakt voor de blog. We doen het rustig aan.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 Reacties

  1. Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum!🎈 leuk hoe je 2017 beschrijft 😊 ga zo door en op naar jaar 3! En geniet van je laatste loodjes! Snel kan je weer genieten van een kleintje😍

  2. Zo leuk en goed bezig! Proficiat met het 2 jarig bestaan van je blog!

  3. Mooie layout en leuke blog! Van harte met je twee jaar en veel succes met je verdere blogwerk, leuk!

  4. Wauw, 2 jaar alweer! Gefeliciteerd!

  5. Nog gefeliciteerd met je tweejarig jubileum! Ik herken dat bloggen een fijne uitlaatklep is!

  6. Gefeliciteerd met je 2 jaar bloggen!

  7. Gefeliciteerd! Mooie mijlpaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.