Blog

House of Diapers groeit! Welkom gastbloggers Saar & Emmy!

Mijn blog wordt steeds groter en groter en dat is plezant! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Daarom komen gastbloggers Saar en Emmy er bij om jullie op regelmatige basis hippe DIY’s en de leukste nieuwtjes in de beautywereld voor mama’s te tonen. Hier leer je hen alvast iets beter kennen.


Emmy is een klein meisje op deze grote wereld sinds 1986 en mama sinds 2014. Ze werkt als teamlead binnen een IT afdeling. Ze is al de helft van haar leven samen met haar man, waarvan 9 niet getrouwde jaren. Dankzij hem is ze mama van een fantastische zoon, haar grootste bron van inspiratie voor haar eigen gedichtenblogje Webkonijn.

Ze begon met schrijven toen ze na haar bevalling een moeilijke periode heeft doorgemaakt. Het helpt haar om met haar emoties om te gaan en ze hoopt er ook andere ouders mee te kunnen ondersteunen. Met haar tekstjes probeert ze aan te tonen dat iedereen zowel goede als slechte momenten kent en dat is zeker ok.

Haar versjes vind je ook terug op de Facebookpagina van Webkonijn en op instagram deelt ze nog net iets meer kleine momentjes van geluk.

Op House of Diapers zal Emmy regelmatig over allerlei onderwerpen schrijven.


Saar is 32 jaar en dit jaar 10 jaar getrouwd met Tim. Samen hebben ze 2 kindjes, Gijs is 5 jaar en Ivonne 2,5 jaar. Ze studeerde ‘Bedrijfscommunicatie-Reclame’ en behaalde hierin ook een postgraduaat. Ze heeft enkele jaren in de privé gewerkt waarna ze toch de sprong heeft durven maken als zelfstandige ondernemer. In het dagdagelijkse leven werkt ze als zelfstandige interieurstyliste in het bedrijf van haar schoonfamilie ‘Taes Keukens en Interieur’. Ze staat in voor het ontwerp van de keukens en ander maatwerk.

Op haar eigen mamablog Niet Zomaar Saar schrijft ze over leuke tips over interieur, food, beauty, DIY en fashion voor haarzelf en voor haar kinderen. Haar 2 kindjes Gijs en Ivonne zijn haar grote inspiratiebron om op haar blog te schrijven. Zij zorgen er voor dat ze steeds op zoek blijft gaan naar leuke dingen in kinderland als interieurtips voor de kamertjes, leuk speelgoed, mooie kleertjes, originele reistips of vakantie activiteiten. Op de Facebookpagina van Niet Zomaar Saar kan je al haar artikelen terug vinden.

Maar hoe combineert ze dat alles? Hoe kan ze haar huishouden ordenen en er ook wat presentabel uitzien in het dagdagelijkse leven? De tips hoe ze dat probeer te doen wil ze graag met jullie delen. Op House of Diapers zal Saar schrijven over beauty voor mama’s.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] de blog kwamen geregeld gastbloggers voorbij gedurende dit jaar. Emmy en Saar werden vaste bloggers in het team, die op geregelde basis leuke blogberichten schrijven voor de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.