Blog

House of Diapers in een nieuw jasje!

Hoera! House of Diapers heeft een andere look gekregen! Wat vinden jullie?

De blog bestaat nu al een tijdje en met af en toe wat ups en downs blijf ik mijn hart en ziel hier graag neerpennen. Ik was al een tijdje aan het zoeken naar meer mogelijkheden om de blog een beetje aantrekkelijker te maken om te lezen. Het oog wilt ook wat hebben hé?!

Ik probeerde hier en daar wat uit op testpagina’s en lanceerde af en toe iets kleins. Via een Facebookpagina kwam ik in contact met andere bloggers (zie onderaan) die hun tips doorgaven aan mij. Ik wou graag op de homepage een mooi overzicht hebben van de recentste blogberichten. Daarnaast wou ik nog een aantal kleine dingen hebben op de blog. Aangezien mijn vorige thema iets beperkter was in gebruik, koos ik er voor om een totaal nieuwe lay-out te nemen.  De komende dagen zal hier dus nog het een en ander veranderen. Ben je er klaar voor? Let’s go!

Ik ben heel erg benieuwd wat jij er van vindt? Misschien heb jij ook nog tips?

 


Met dank aan Mamalifestyle, Exploring Life, Maak Het Vrolijk en Thuisblijfmama voor hun eerlijke meningen en tips op Facebook.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 Reacties

 1. Mieke says:

  Ziet er mooi uit 😊💖

 2. Mieke says:

  Ziet er mooi uit 😊💖
  Zeer netjes!

  1. Bedankt! Het ziet er overzichtelijker uit hé!?

 3. Je hebt een mooie layout uitgekozen! 🙂

  1. Dank je wel Mariska!

 4. […] start zowel voor mezelf als voor deze blog. Daarbij hoorden enkele mooie veranderingen aan de lay-out van House of Diapers. Vaak veranderden een aantal kleine zaken, maar deze keer was het mijn volledige thema die werd […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.