Blog

In een notendop…

32f69b47abcddc568dfb875a83ff9648

2015 was een jaar waarin we zoal alle mogelijke emoties hebben beleefd.

Een jaar waarin we ouders werden van Tilde, een heuse verantwoordelijkheid en een grote beproeving op alle vlakken. 2015 liet me versteld staan van alle dingen waartoe mijn lichaam in staat was/is. Een baby laten groeien, moedermelk produceren, bevallen, borstvoeding geven, gekke hormonen hebben, evenwichtsproblemen hebben na de bevalling,… daarna alle dagelijkse dingen in teken plaatsen van ons kindje. Ik hoop dat in 2016 mijn gezinnetje een goede gezondheid mag hebben.

Een jaar waarbij ik na mijn zwangerschap terug kwam op het werk en mijn ontslag kreeg wegens ‘reorganisatie’. Ik koos er ook voor om mijn bijberoep stop te zetten, zodat ik meer tijd en energie zou hebben voor mijn kleine meid. In 2016 hoop ik een uitdagende job te vinden die ik kan combineren met het mooie gezinsleven. Een leuke afwisseling tussen werken en tijd te hebben samen met mijn familie.

2015 was ook het jaar waarin we besloten hebben om niet langer in ons huurhuis te blijven na een hele hoop minder leuke dingen (gaslek, kapotte boilers,…). We kochten ons eigen huis en verlangen al om in 2016 te kunnen verhuizen. Ik hoop dat we vanaf 2016 een mooie warme thuis kunnen maken.

Dit jaar stond ook in het teken van de voorbereiding van onze trouw. Op 16 december 2013 werd mijn hand gevraagd. Momenteel zijn we al bijna 11 jaar samen. Dit doet me steeds meer beseffen dat de tijd echt wel voorbij vliegt. Eind januari 2016 hopen we onze liefde te mogen vieren met een prachtig feest samen met onze familie en vrienden.

Eind 2015 werd deze blog opgestart en ik hoop er nog vele maanden gezellig op te schrijven in 2016.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.