Andere Blog Mama

Januari ging te snel voorbij

Hallo januari? Bye januari! Vorige maand vloog voorbij. Bij jullie ook?

Tussen de soep en de patatten

Traditioneel in blogland worden tijdens december en januari allerlei statistieken gedeeld. Van welke blogberichten er het meest gelezen worden tot hoeveel mensen verdienden met hun blog,…

Om heel eerlijk te zijn. Dit bericht wordt tussen de soep en de patatten geschreven, want zo ging het er de voorbije maand aan toe. Een crazy drukte! Nieuwjaarsfeesten hier en daar, mijn eigen verjaardagsfeest en ondertussen twee avonden per week een cursus volgen. Jep.. i’m back. Het voelt goed om weer met van alles en nog wat bezig te kunnen zijn. Ik haal er ontzettend veel energie uit. MAAR de grens moet bewaakt worden en daarvoor gebruik ik tegenwoorden een bullet journal. Fancy toch… naast het bijhouden van allerlei zaken zoals mijn agenda, to-do’s, verlanglijstjes en andere lijstjes, plan ik ook mijn me-time momenten in zoals een koffietje met mede-mama’s om even te kunnen kletsen.

Hier dus even geen traditioneel gedoe met de nieuwste blogstatistieken, want het voorbije jaar ging vooral uit naar mezelf. Nu en dan werd een blogpost geschreven, maar het grote werk gebeurde achter de schermen. Namelijk mezelf terug op de rails krijgen.

Gezondheid

Volgende maand mag ik op controle om mijn Ziekte Van Graves op te volgen. Dat is op zich geen speciaal weetje, maar dit keer betekent het voor mij wel ontzettend veel. Ik hoop dat ik mag minderen met de medicatie en dat de ziekte niet opnieuw geactiveerd wordt m.a.w. dat mijn schildklier een reset heeft gekregen en goed blijft werken.

Branden jullie een kaarsje voor mij?

Blog layout

Ohja, ondertussen werk ik ook aan een nieuwe blog layout. Hier en daar kan er nog een foutje insluipen. Alvast mijn excuses mocht dit enige ergernissen teweeg brengen. Scroll dan gerust verder naar een ander bericht of pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 Reacties

 1. Mieke says:

  Wij branden een kaarsje voor je dat die schildklier nu goed blijft werken!
  Januari is inderdaad een super hectische maand. We vinden het super dat alles zo lekker loopt bij jullie. We kijken uit naar je volgend bericht!

  1. Ik duim zeker met je mee, dat het maar heel snel beter mag gaan met je.
   P.s januari is idd razendsnel voorbij gegaan…vind het niet normaal meer.

 2. Goed dat je een bullet journal gebruikt, ik plan hier ook mijn momenten in en ja deze maand, wat ging het weer snel, pff we zitten alweer in februari.

 3. het gaat inderdaad heel snel!! en heel veel sterkte met je gezondheid! ik ga duimen voor je 😉

 4. Ik vond januari ook heel snel gaan. Meestal duurt deze saaie maand langer

 5. Een vliegende start dus van het nieuwe jaar. Ik kan me voorstellen dat je dan even geen tijd hebt voor statistieken!

 6. Sterkte en ik hoop dat je minder medicatie mag gaan gebruiken!

 7. Ik hoop mee dat je minder medicatie mag gaan gebruiken! Beterschap en succes bij de afspraak.

 8. Ik hoop dat je schildklierwerking stabiel blijft of juist verbeterd. Ik heb dit zelf ook.

 9. Ik hoop dat het goed gaat met je gezondheid. Het eerste wat in dit bericht opviel was de ziekte van graves ten gevolge van de schildklier. Helaas heb ik dit ook. Ik hoop op een goede gezondheid voor jou.
  Leuke blogpost.

 10. Ik vond januari ook echt heel snel voorbij gaan. Succes met je gezondheid en doe rustig aan! Je blog layout is trouwens supermooi!

 11. Uiteraard kunnen we een kaarsje voor je branden en hopen dat je kan minderen met medicatie 🙂

 12. Ik hoop zeker voor je dat je mag minderen met de medicatie. Heel veel sterkte en succes!

 13. Veel sterkte! En inderdaad wat is januari voorbij gevlogen!

 14. Priscilla says:

  Ik ben blij dat januari voorbij is gevlogen. Ik vind dit altijd een vreselijke maand. Sterkte met je gezondheid!

 15. Frederique says:

  Ik duim voor je! Hier is januari ook (te) snel voorbijgegaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.