Blog

Wij kregen een Liebster Blog Award

Ik werd enkele dagen geleden door Maddy genomineerd voor een Liebster Blog Award. Een virtuele award voor beginnende of nieuwe bloggers die een aantrekkelijke blog hebben. Deze prijs krijg je van andere bloggers en geef je weer door aan andere blogs die jij goed vindt.

Maddy’s vragen

Ik kreeg van Maddy 5 vragen om te beantwoorden. Benieuwd?

Wat is je favoriete uitstapje?

Ik hou er van om samen met m’n gezinnetje op stap te gaan. Eigenlijk maakt het absoluut niet zo uit naar waar, maar als ik een keuze zou moeten maken dan kies ik voor een wandeling in het Bulskampveld, een mooi domein met een bos, kasteel en speeltuin voor de kids. In elk seizoen is dit domein prachtig.

 

Wat is je laatst gelezen blog?

Het laatste blogbericht die ik las is “Groene hotspots in Edinburgh‘ op de blog van De Groene Meisjes. Merel kan me altijd inspireren om lekkere nieuwe recepten uit te proberen of om hippe plaatsen te bezoeken.

 

Een week zonder telefoon of zonder pc/laptop? En waarom.

Liefst een weekje zonder telefoon. De batterij valt de laatste tijd toch vaak uit, waardoor ik sowieso al minder bereikbaar ben dan anders. Trouwens… via de laptop kan je ook skypen, facetimen of berichtjes sturen hé?

 

Waar kan jij van genieten?

Moeilijke vraag, want ik heb wel honderd kleine dingen waar ik echt van kan genieten. Op een vrije dag kan ik ontzettend genieten van een heerlijk kop koffie of thee en een goed boek. Soms gezellig thuis onder een dekentje, in de tuin of in een leuk koffiehuisje zoals Vero Caffè, Li o Lait of The Gulliver Tree.

 

Waar ben jij trots op van jezelf?

Op dit ogenblik ben ik het meeste trots op de nominatie die ik met deze blog behaalde voor de Vlaamse Mom Blog Awards. Ik ben nog steeds verbaasd dat ik tussen al mijn (grote) favorieten mocht pronken met mijn blog.

Blogs om te nomineren

Welke beginnende blogs moet ik volgens jou zeker eens bekijken?

Mijn 5 nominaties zullen binnenkort verschijnen hier op de blog.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 Reacties

 1. Gefeliciteerd met je award! Leuk zeg. Ik zou zelf prima zonder telefoon kunnen maar niet zonder mijn computer.

  1. Bedankt, Nicole! 🙂

 2. Leuk dat je genomineerd bent! Gefeliciteerd. Ga eerdaagd wat van je blogs lezen.

  1. Heel erg bedankt! Veel plezier met het verder lezen op mijn blog.

 3. Wow wat super zeg! Leuk hoe dat van blogger naar blogger gaat. En ook al eerder een andere award. Ik benijd je 🙂 Goed gedaan.

  1. Dank je wel! 🙂

 4. Ik ga ook graag met mijn gezin op stap. Dat doe ik vaak liever dan met anderen.

 5. Leuk dat je deze award hebt gekregen! Hij waait al een tijdje rond in blogland volgens mij. Een week zonder telefoon… tja, dat wordt wel heel erg lastig…

  1. Bedankt, Wanda! Hij gaat inderdaad al eventjes rond in de blogwereld. Ik ben heel erg blij dat ik hem gekregen heb!

 6. Gefeliciteerd’ En wat leuke vragen

 7. Leuk deze blog post! Gefeliciteerd 🙂 Hiervoor was ik toen ik begon met bloggen ook voor genomineerd.

  1. Dank je wel, Neeltje! Ik vind jouw blog ook helemaal te gek.

 8. Gefeliciteerd! Oh en ik zou liever een weekje zonder laptop doen, mijn telefoon houd ik liever bij me 😉

  1. Bedankt Hanneke! Ik zou echt niet zonder laptop kunnen, denk ik… Doe je dan alles op je telefoon?

 9. Mijn favoriete uitstapje is denk ik de bioscoop en ik vind de dansavonden van dansles ook erg leuk.

  1. Die dansavonden klinken leuk! Welke dans doe je graag?

 10. Wauw, die nominatie is wel heel bijzonder ja 🙂 en ik zou trouwens zelf liever een week zonder mijn laptop dan mijn telefoon willen. Dan kan ik even een kleine schrijfpauze nemen, maar ondertussen wel alles in de gaten houden 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.