Wij kregen een Liebster Blog Award

Blog 17 comments

Ik werd enkele dagen geleden door Maddy genomineerd voor een Liebster Blog Award. Een virtuele award voor beginnende of nieuwe bloggers die een aantrekkelijke blog hebben. Deze prijs krijg je van andere bloggers en geef je weer door aan andere blogs die jij goed vindt.

Maddy’s vragen

Ik kreeg van Maddy 5 vragen om te beantwoorden. Benieuwd?

Wat is je favoriete uitstapje?

Ik hou er van om samen met m’n gezinnetje op stap te gaan. Eigenlijk maakt het absoluut niet zo uit naar waar, maar als ik een keuze zou moeten maken dan kies ik voor een wandeling in het Bulskampveld, een mooi domein met een bos, kasteel en speeltuin voor de kids. In elk seizoen is dit domein prachtig.

 

Wat is je laatst gelezen blog?

Het laatste blogbericht die ik las is “Groene hotspots in Edinburgh‘ op de blog van De Groene Meisjes. Merel kan me altijd inspireren om lekkere nieuwe recepten uit te proberen of om hippe plaatsen te bezoeken.

 

Een week zonder telefoon of zonder pc/laptop? En waarom.

Liefst een weekje zonder telefoon. De batterij valt de laatste tijd toch vaak uit, waardoor ik sowieso al minder bereikbaar ben dan anders. Trouwens… via de laptop kan je ook skypen, facetimen of berichtjes sturen hé?

 

Waar kan jij van genieten?

Moeilijke vraag, want ik heb wel honderd kleine dingen waar ik echt van kan genieten. Op een vrije dag kan ik ontzettend genieten van een heerlijk kop koffie of thee en een goed boek. Soms gezellig thuis onder een dekentje, in de tuin of in een leuk koffiehuisje zoals Vero Caffè, Li o Lait of The Gulliver Tree.

 

Waar ben jij trots op van jezelf?

Op dit ogenblik ben ik het meeste trots op de nominatie die ik met deze blog behaalde voor de Vlaamse Mom Blog Awards. Ik ben nog steeds verbaasd dat ik tussen al mijn (grote) favorieten mocht pronken met mijn blog.

Blogs om te nomineren

Welke beginnende blogs moet ik volgens jou zeker eens bekijken?

Mijn 5 nominaties zullen binnenkort verschijnen hier op de blog.

17 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.