Blog

Terug in blogland

Winterdip

Met volle energie zal ik terug op deze blog beginnen schrijven. Ik ben eventjes weg geweest. In december en januari liet mijn gezondheid het afweten, waardoor ik weinig zin had om nog te bloggen. Ook mijn winterdip had er mee te maken dat mijn zin om te schrijven ver te zoeken was. Die donkere en lange dagen maken mij vaak wat somber waardoor ik liefst van al lekker in de zetel kruip met een dekentje en een warm kopje thee.

Veranderen van job

In februari heb ik een grote beslissing genomen om mijn tijdelijke job niet meer te verlengen. Mijn gezinnetje is het belangrijkste in mijn leven en ik wil daar dan ook ten volle van genieten. Bovendien vond ik in mijn job geen uitdaging meer waardoor ik regelmatig verlangde naar iets anders. Ik besloot om op zoek te gaan naar een leuke deeltijdse administratieve functie. Die zoektocht blijkt helaas moeilijker dan verwacht. Ondertussen ben ik elke dag aan het kijken naar alle vacatures en solliciteer ik enkel voor de functies die ik echt graag wil doen.

Onlangs moest ik op gesprek gaan bij de VDAB in verband met het zoeken naar een nieuwe job. Eerlijk gezegd, zag ik er enorm tegen op. Gelukkig was de dame heel begripvol en gaf ze me vele vragen om over na te denken. Ze vroeg onder andere of ik via hen een opleiding wil volgen. Wat ik zoek in een job en waar ik mezelf binnen enkele jaren zie staan.

Ziekenhuis

In maart hebben we Tilde naar het ziekenhuis gebracht omdat ze het rotavirus had. Ik zal hierover later nog een berichtje schrijven. Toen Tilde enkele dagen thuis was, had Geert enorm veel pijn en is ook hij naar het ziekenhuis moeten gaan omwille van nierstenen. Een vermoeiende periode voor het ganse gezinnetje.

Bloggen in 2017

Ik wil met mijn blog iets uniek creëren. Een plaats waar andere jonge vrouwen, mama’s,… een moment hebben waarbij ze zichzelf herkennen. Ik wil me onderscheiden van de tientallen andere mama-lifestyleblogs door er voor te zorgen dat ik artikels blijf schrijven waar ik zelf honderd procent achter sta.  Ik wil niet enkel dienen om reclame te maken voor leuke webwinkels enzovoort. Enkel wat ik tof vind en wat ik de moeite waard vind om neer te pennen komt op mijn blog te staan. Ik hoop dan ook uit mijn hart dat ik jullie nog steeds interessante artikels kan blijven brengen.

Tot gauw,
Eline

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] mijn blogbericht aan het begin van deze maand, had ik al geschreven dat Tilde heel erg ziek was geweest. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.