terug van weggeweest
Andere Blog Mama

Terug van weggeweest

Ik ben een paar maanden ‘offline’ gegaan. Laat ons zeggen dat mijn blog samen met mezelf even in de (vergeet)put is beland, maar nu komt het licht langzaamaan terug te voorschijn komt. Het is weer wat wennen voor mezelf, maar voor jullie vast ook.

Het is niet dat ik zo bijzonder veel te doen had de voorbije maanden. Ik heb me vooral geconcentreerd op terug gezond worden. Dat lijkt met ups & downs goed te lukken. Ik ben nu bijna een jaar bezig met mijn behandeling en het gaat traag, maar wel de goede richting uit! Joepie!

Daarnaast genoten we van een lekker lange vakantie in Zuid-Frankrijk. Dit keer geen Scandinavië voor ons. We trokken naar een Huttopia. Zeker en vast de moeite waard voor gezinnen (of koppels) die houden van natuur en duurzame bestemmingen.

Toen was het plots september (poef!) en moesten we allemaal terug in het schoolritme geraken. Geeuw. Ontzettend vermoeiend om de kids terug tijdig in bed te krijgen en ze er ‘s ochtends terug uit te krijgen. Rushen naar school en crèche en daarna zelf op tijd op je werk te geraken. Het lijkt soms een marathon nog voor het 8u ‘s ochtends is. Please, zeg me dat dit bij jullie ook zo aanvoelt?!

Alsof september nog niet druk genoeg was, besloten we bovenop alles om een doop te organiseren voor Aure. Meer daarover schrijf ik later.

Ik las dit jaar al een heleboel geweldige boeken. Wie mijn Goodreads account volgt, heeft momenteel al 95 boeken kunnen tellen op mijn lijstje. Die 100 boeken zal ik dit jaar dus met gemak behalen.

Het bloggen wil ik graag heropnemen. Daar komt heel wat bij kijken, maar ik verlang er naar om terug dat stukje van mezelf op het wereldwijde web te hebben. Ik plan geen duizend berichten op voorhand in. Het is hier ‘t leven zoals ‘t is, met zijn drukke en minder drukke momenten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.