De Vlaamse Mom Blog awards 2017 – Hoe deed House of Diapers het?

Dit weekend was het éindelijk zo ver! De eerste editie van de Vlaamse Mom Blog Awards 2017 vond plaats in Antwerpen. Deze awarduitreiking is een groots evenement voor alle Belgische mama- en papabloggers, instamama’s of instapapa’s én House of Diapers mocht er bij zijn!

 

Nominatie & prijzen

Er waren heel wat awards te winnen in verschillende categorieën: parenting, lifestyle, personal, Instagram, artistiek en creatief. De prijzen werden uitgereikt door een vakjury die per categorie één winnaar gekozen heeft. Daarnaast waren er ook twee publieksprijzen te winnen, hiervoor konden andere bloggers en hun volgers stemmen op hun favoriete blog.

House of Diapers werd genomineerd in de categorie lifestyle. Helaas hebben wij geen award gewonnen, maar we hebben wel ongelofelijk toffe mensen ontmoet, leuke babbels gehad met verschillende bedrijven, manlief won een Aeromoov reisbedje ter waarde van 150 euro en we gingen naar huis met een auto overvol nieuwe producten om te ontdekken. Over het Aeromoov reisbed vertel ik in een latere post veel meer, want momenteel zijn we in afwachting van het pakket.

De winnaars (zowel kleine als grote blogs) die terecht met een prijs naar huis mochten gaan waren Mama Naturelli, Exploring Life, Mom Runs The City, Unicorns & Fairytales, Leuke Wereld, Anna is Anders en Mademoiselle Fresita. Een dikke proficiat allemaal!

Het was een ontzettend leuke ervaring om deel uit te maken van de Vlaamse Mom Blog Awards. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik genomineerd werd voor dit blogevent. Het smaakt alvast naar meer…

 

Logo, foto met Uriage & organisatie Mom Blog Awards door Mama Expert Blog.

22 reacties

  1. Dit was zo’n fijn evenement! Ik beklaag het me dat ik niet met meer mama’s heb gebabbeld. Maar ondertussen volg ik je en kan ik je op die manier al wat beter leren kennen. Hopelijk tot volgend jaar! En proficiat met het Aeromoov bedje. Ben nu ook wel benieuwd naar de tijd!

  2. Ik ben ook zo enthousiast over de goodie bags. Ongelooflijk veel en mooi en tof. We werden nogal verwend! Proficiat met het bedje en dankjewel voor de vermelding. Groetjes!

    • Wij genieten hier ook nog na van het hele gebeuren. Het was echt fantastisch! Jammer dat we niet met elkaar hebben kunnen praten. Hopelijk kunnen we volgende keer wel een praatje doen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.