Blog

Vlaamse Mom Blog Awards 2017!

Hoera! Ik werd genomineerd in de categorie ‘Lifestyle’ voor de Vlaamse Mom Blog Awards 2017, een Belgische awarduitreiking voor mama- en papabloggers of instagrammers. Ik ben er heel erg trots op dat ik met House of Diapers tussen al mijn grote favorieten mag pronken. Lezen, stemmen, delen en duimen jullie mee?

De Vlaamse Mom Blog Awards

Deze awarduitreiking is een groots evenement voor alle Belgische mama- en papabloggers, instamama’s of instapapa’s die eind oktober plaats vindt in Antwerpen. Er zijn heel wat awards te winnen in verschillende categorieën: parenting, lifestyle, personal, Instagram, artistiek en creatief. De prijzen worden uitgereikt door een vakjury die per categorie één winnaar zullen kiezen. Daarnaast zijn er ook publieksprijzen te winnen, hiervoor stemmen andere bloggers en volgers op de blog die zij leuk vinden.

Wil je graag op House of Diapers stemmen? Klik dan hier of op de afbeelding om naar het stemformulier te gaan. Stemmen kan tot eind september.

Is mijn blog wel interessant genoeg?

House of Diapers is begonnen met enkele spinsels uit mijn hoofd. Er ging heel wat door gedachten bij het idee om voor het eerst zwanger te zijn, moeder te worden en daarna verantwoordelijk te zijn voor de opvoeding van een klein wezentje die tot een mooi mens mag en kan opgroeien.  Plots kwam ik terecht in een wereld vol luiers, snottebellen, fruitpapjes en tranen van geluk en verdriet. Ik vond het fijn om alles op te schrijven. Zo kon in eerste instantie de familie en onze dichte vrienden eens meepiepen in hetgeen we allemaal aan het doen waren. Oma’s, opa’s, tantes en nonkels waren blij dat ze nu en dan online een fotootje konden vinden van onze kleine spruit.

Nadat enkele weken passeerden, zag ik steeds meer andere mensen reageren op berichten die ik op Facebook plaatste. Dat was natuurlijk heel erg leuk en zo bleef House of Diapers beetje bij beetje groeien. De nominatie voor deze award is écht wel een grote eer voor al het werk die ik in deze pagina steek, naast mijn beroep. Ik mag met mijn blog naast mijn grote voorbeelden staan, die vaak fulltime schrijven aan hun blogs.

‘…Maar is mijn blog wel interessant genoeg? Wie leest dit nu?’, zijn vaak vragen die in mijn hoofd zitten. Ik weet namelijk niet wie mijn blog leest en of ze dit allemaal eigenlijk wel leuk vinden. Ik schrijf voornamelijk voor mezelf, omdat het voor mij een uitlaatklep is. Zie het maar als een soort van online dagboek. Heb ik even niets te vertellen, dan komt er ook geen blogbericht online te staan.

Uiteindelijk , na een eerste aanvraag voor een samenwerking en winactie voor mijn volgers, besefte ik dat ik toch al behoorlijk wat had opgebouwd met mijn blog. Nu krijg ik steeds vaker e-mails van bedrijven en persbureau’s voor samenwerkingen. Daar maakt mijn hart nog steeds een sprongetje van. Ik wil heel graag nog meer groeien en leuke samenwerkingen aangaan in de toekomst.

Blogevent

Aangezien ik er niet zo hard op uit was om steeds meer en meer volgers te hebben, heb ik ook nog nooit een blogevent bijgewoond. De meeste events vonden plaats in Nederland en ik vond het vaak de moeite niet waard om naar daar te gaan met mijn miniblog. Tja, dat is misschien niet helemaal waar… uiteraard is het leuk om volgers te hebben op een blog. Ik ben blij met elke nieuwe + die ik zie verschijnen. Misschien schaamde ik mij vroeger meer voor het laag aantal bezoekers, waardoor ik niet naar zo’n event wou gaan.

In oktober zullen de Mom blog awards het eerste grote event zijn waar ik naar toe ga én ik ben daarbovenop nog eens genomineerd. Uiteraard ben ik ontzettend benieuwd naar hoe die avond zal verlopen. Ik kijk er heel erg naar uit om een praatje te kunnen slaan met mijn bloghelden. Ik houd jullie zeker op de hoogte over hoe ik het zal ervaren hebben.

Wil je graag op House of Diapers stemmen? Klik dan hier of op de afbeelding om naar het stemformulier te gaan. Stemmen kan tot eind september.

 

Afbeelding & organisatie Mom Blog Awards door Mama Expert Blog

Dit vind je misschien ook leuk...

16 Reacties

 1. Wat leuk! Ik heb op je gestemd 🙂

  1. Dank je wel!

 2. Wat leuk, gefeliciteerd! En ik kan mij voorstellen dat het voor naasten ontzettend leuk is om als het ware mee te kunnen kijken.

  1. Bedankt! 😉

 3. Wat leuk, proficiat! Mijn stem heb je 😉

  1. Wat lief! Dank je wel!

 4. Waw leuk zeg! Veel succes alvast en ik zal proberen te stemmen via de link. ☺

  1. Heel erg bedankt! 🙂

 5. Gefeliciteerd met je nominatie! Altijd fijn om waardering te krijgen!

  1. Dank je wel, Nicole!

 6. Gefeliciteerd met je nominatie! En ben heel erg benieuwd hoe je het blog event gaat vinden in oktober…

  1. Bedankt, Yustine! Ik ben ook ontzettend nieuwsgierig hoe het event zal verlopen. 🙂

 7. Wat ontzettend gaaf en gefeliciteerd!

  1. Dank je wel! 🙂

 8. Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik heb op je gestemd

  1. Heel erg bedankt, Dhini! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.