Baby Kids

Bulderlachen en naar achter

Vandaag is Tilde al 7 maanden oud.   Deze maand vloog de tijd echt voorbij. Na een moeilijke week, lijkt het alsof Tilde plots weer heel wat nieuwe dingen kan.

img_1267-2Ondertussen zit onze kleine meid al bijna helemaal zelfstandig recht. Wanneer ze wordt afgeleid, valt ze vaak eens opzij omdat ze haar evenwicht verliest. De nodige concentratie gaat samen met het vele kwijlen. Kwijlslabbetjes zijn een echte must geworden. Soms is ze echt wel een beetje gefrustreerd, het ‘Ik-wil-wel-alleen-zitten/staan-maar-ik-kan-het-nog-niet-fase’.

Plots lijkt haar haar veel langer te worden. Nu staat het soms alle kanten op wanneer we haar muts uit doen.

Sinds enkele dagen kan Tilde ook al ronddraaien op haar buik en begint ze naar achter te sluipen. Op een dag lag ze plots naast de zetel ipv op haar speelmat. Ze had dolle pret wanneer we naar haar keken. Bulderlachen is ook iets nieuws voor deze periode. We hoeven soms maar naar haar te kijken en ze lacht heel erg luid. Na de moeilijke week, kan ze ook véél meer nieuwe geluiden maken. Wat een pret!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. wat grappig mijn zoontje is 6,5e maand en had vorige week ook zo’n week. koorts en huilerig. het was over en ineens wil meneer zitten en alles zelf doen. ik heb net een blog geschreven over het slapen( of het gebrek eraan) van hem. kom eens een kijkje nemen.

  2. Wat heerlijk dat ze zo luid kan lachen. Dat geluid is vast fijn om te horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.