Baby Kids Mama Moederschap

De lente… Een nieuw begin!

Ondertussen is het eerste lentezonnetje verschenen en “genieten” wij van ons leventje in ons eigen huis. Tja, volop genieten is het nog niet, want er moeten nog heel wat dozen worden uitgepakt.

Mijn nieuwe job valt ook reuzegoed mee. Ik ben terecht gekomen in een heel fijn team met eerlijke, oprechte mensen die samen een leuke sfeer scheppen. Aangezien het momenteel een tijdelijke functie is, hoop ik binnenkort te horen te krijgen dat ik langer mag blijven. Tot nu toe vind ik het een fantastische ervaring.

Door al deze veranderingen en het feit dat we vorige maand geen internet meer hadden, volop aan het inpakken waren, een nieuwe vloer aan het leggen waren en de muren werden beschilderd, werd er op House of Diapers weinig geschreven. Daar komt binnenkort terug verandering in.

Tijdens het paasweekend zijn we definitief in ons nieuwe huis komen wonen. Van Pasen hebben we dus niet echt kunnen genieten. Deze week hadden ze in de crèche van Tilde kuikentjes om de paassfeer te brengen. Hieronder enkele foto’s van onze kleine avonturier:

  
  
  

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. Leuke lieve foto’s! Wat een drukke periode voor jullie lijkt me. Succes met alles!

    1. Bedankt! Gelukkig lijkt de rust nu terug te komen.

  2. Fijn dat je ‘over’ bent en kunt gaan settelen in je nieuwe huis. Best veel veranderingen eigenlijk: een nieuw huis en een nieuwe baan!

    1. Het is inderdaad even een heftige periode geweest. Gelukkig lijkt alles nu wat terug op zijn plooi te vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.