Baby Kids Peuter Shoppen

Eerste babyschoenen

De eerste babyschoentjes van Tilde waren voor mij echt een heuse mijlpaal. Onze kleine meid begon te stappen iets voor haar eerste verjaardag in juni. Zelf houd ik er niet van om schoenen aan te kopen in goedkope winkeltjes zoals in de H&M of in de New Look. In de laatste winkel kocht ik ooit eens goedkope schoenen. Na enkele weken had ik pijnlijke blauwe tenen en heb ik gezworen enkel nog goed schoeisel aan te schaffen.

043-3099-002.jpg
Foto Stones and Bones

Stevige (zomer)schoenen

Ook voor Tilde vind ik het belangrijk dat ze stevige schoenen heeft van goede kwaliteit. Zo fier als een gieter ging ik in juni samen met Tilde langs bij Bengels & Co. Een kleinere zaak met een ongelofelijk lieve dame achter de toonbank. Met veel geduld werd de schoenmaat bepaald en werd er gekeken naar de vorm van Tilde haar voeten. Daarna kreeg ik een heleboel schoenen in maat 19 voor mijn neus waaruit ik kon bepalen welke we gingen passen. De dame zorgt er ook voor dat je je er helemaal niet ongemakkelijk bij voelt als je iets niet mooi vindt. Ik werd onmiddellijk verliefd op het bovenstaande paar van Stones and Bones. In de Belgische zomer moet je je natuurlijk ook voorzien op regenweer vandaar deze ‘dichte’ zomerschoen. Samen met een paar sandaaltjes en een heleboel tips gingen we naar huis. Prijskaartje voor de eerste paar schoenen was ongeveer 120 euro. Onthoud hier vooral uit dat goede stevige kinderschoenen geld kosten, maar het helemaal waard zijn voor de ontwikkeling van je kind.

Outlet – Help de zomer duurt langer dan verwacht

Ondertussen is september al goed begonnen. Wij hadden in gedachten om eind september op zoek te gaan naar herfst/winterschoenen voor Tilde. Zo zou ze 4 maanden hebben genoten van haar zomerschoenen, maar deze schoenen zijn nu helaas al heel erg nipt aan het worden. Dat komt slecht uit, want Moeder Natuur heeft beslist om volgende week een temperatuur van 30graden te geven. Niet ideaal dus. Gisteren gingen we terug naar Bengels & Co en hebben wij in het outlet gedeelte van de winkel een heel mooi paar nieuwe lederen schoenen van Stabifoot kunnen kopen die perfect passen bij dit weer. Prijskaartje 45 euro in de plaats van 78,95euro. Een mooie korting dus!

img_1824

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Wat een schattig schoentje. Dat is precies het model dat ik zou kopen.

    1. Ja hé, deze schoentjes staan haar bovendien ook nog eens ongelofelijk leuk!

  2. Zelf als volwassene koop ik geen goedkope schoenen. Mijn ouders deden het niet voor ons, de kinderen en zelf ben ik er niet happig op. Je voeten zijn heel belangrijk en moeten een hele leven meegaan. Dus ik snap je zeker en vast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.