Baby Eten Kids Lifestyle

Ella’s Kitchen puffits framboos & vanille

Toen ik onlangs in Kruidvat aan het rondwandelen was, stonden de puffits (verder meer uitleg over wat dit precies is) van Ella’s Kitchen in promotie. Ik houd van reclame en vind dat het ideale moment om nieuwe dingen uit te testen. De verpakking is vol leuke kleurtjes en hierdoor heel erg mooi en aantrekkelijk. Het is handig dat je ook onmiddellijk kan zien dat er 5 zakjes in deze verpakking zitten. Daarbovenop staat er in vette letters op dat het biologische snacks zijn.

“De smaak van de puffits zit aan de binnenkant, dus krijgt je kleine geen vieze vingertjes.” – Ella’s Kitchen

Met goede moed en veel plezier openden we ons eerste zakje. Bij het openen, was ik eventjes verbaasd dat de puffits nogal klein zijn. Deze koekjes zijn kleine meergranensnacks die smelten wanneer je ze in je mond steekt. De smaak van de puffits zit aan de binnenkant, dus krijgt je kleine geen vieze vingertjes volgens de reclame. Het was voor Tilde een goede oefening op haar pincetgreep. Alvast onze excuses voor de overvloed aan kwijl op de volgende foto’s. Dochterlief haar bovenste tandjes komen tevoorschijn.  Helaas, vielen de o-zo-lekker-uitziende koekjes een beetje tegen. Zowel Tilde als ikzelf vonden ze niet zo lekker. Qua smaak en textuur deden ze mij denken aan Playmaïs. Jammer!


  

  

Hebben jullie deze snacks al eens geprobeerd?

Dit vind je misschien ook leuk...

5 Reacties

  1. Ken de snacks niet maar wat een enorme cutie heb je. Die foto’s, te leuk!!

    1. Bedankt! 🙂

  2. Whahaha wat een heerlijke foto’s! Hier zijn ze wel een groot succes. Maar onze kleine eet nooit een zakje leeg. We doen er zo’n 3 x mee. Je hebt ze ook nog in een andere smaak, ik geloof tomaat / kaas? Misschien is dat een groter succes haha.

    1. Bedankt Lisanne! Ik weet niet of tomaat en kaas in de smaak zullen vallen bij Tilde. Misschien zijn ze inderdaad het proberen waard!

  3. Wij hebben ze toevallig laatst ook geprobeerd. Ik vind ze zelf niet te eten, maar Mirthe is er gek op. Inderdaad ook een goede oefening voor de pincetgreep, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.