halfjaarmijlpaal
Baby Kids Mama Moederschap Zwangerschap

Halfjaarmijlpaal

Bestand 19-05-15 19 26 55
Foto genomen door Zjerome Photography (Mijn favoriete fotograaf!)

 

Vorig weekend heb ik voor het eerst het kindje gevoeld van mijn schoonzus. Een prachtige ervaring, waarbij de nodige tranen zeker niet wegbleven. O jee, zelfs na een halfjaar bevallen te zijn, blijken mijn hormonen toch nog altijd de gekste dingen met me uithalen.

Voor de thuiskijkers: Toen Sam aan het bevallen was, leefde ik helemaal mee. Het deed me heel erg hard terug denken aan mijn bevalling. Ook die avond ontbraken de hormonen niet om hun nodige werk te doen.

Soms zou ik het fantastisch vinden om Tilde nog eens eventjes terug in mijn buik te steken. Lekker dicht en veilig bij mij. Niemand anders om haar mee te delen. Enkel mijn dochtertje en ik. De pijnlijke steken, uit bed moeten rollen,… en andere zwangerschapskwaaltjes wil ik er gerust bij nemen.

Ik lees heel erg graag de boeken en de blog van Mama Baas. Hier spreken ze over de halfjaarmijlpaal of hoe het allemaal een beetje makkelijker wordt eenmaal je baby 6 maand oud is. Dat is zeker niet gelogen. Je went aan je baby, maar toch blijkt elke dag een nieuwe uitdaging te zijn. Elke dag lijkt ze steeds groter geworden. Ze kan ook elke dag iets meer.

Tandjes hebben, omrollen, heel hard lachen en gillen, verbaasd en gelukkig zijn wanneer de hond voorbij komt, recht beginnen zitten, tenen vastgrijpen, klakken met haar tong,…  Het is fijn om haar te zien groeien, maar ze mag gerust nog lang blijven zoals ze nu is. Het hoeft niet sneller te gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Mieke says:

    Ben blij dat je haar voelde, het is zo fijn om alles met je te kunnen delen, goed en slecht 💗

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.