Little Adhémar – conceptstore voor kids

Little Adhémar

Vorige maand ging ik naar de opening van Little Adhémar! Al enkele jaren is er in de Brugse binnenstad een ongelofelijk toffe conceptstore voor kids ‘Adhémar’.

De verschillende designmerken lokken je naar elke hoek van de winkel.

De winkel in het centrum van Brugge is prachtig, maar hij is eerder aan de “kleine” kant waardoor zaakvoerster Eline besloten heeft om de producten voor de mini’s (0 tot 2 jaar) te verhuizen naar een nieuw pand in Sint-Kruis. In de andere winkel vind je nog steeds alle producten voor oudere kindjes.

img_2478

Interieur Little Adhémar

De inrichting van deze unieke conceptstore straalt design uit. Een echte eyecatcher is de prachtige houten boom in het midden van deze shop. Merken zoals Roomblush, Miss Chips, Trixie, Billieblush, Aymara, By Nord, Nobodinoz, … lokken je naar elke hoek van de winkel. Je kan er lekker lang rondsnuffelen tijdens jouw zoektocht naar het perfecte hebbeding. De verkoopsters helpen je graag op weg als je meer informatie wilt over de producten, een geboortelijst of een cadeautje zoekt binnen jouw budget.

Adres

Om naar Little Adhémar te gaan, tik je dit adres in op jouw gps:

Moerkerksesteenweg 323
8310 Sint-Kruis (Brugge)
België

12 reacties

  1. Wat ziet het er allemaal prachtig uit. Ik vind zelf altijd wel dat de spullen zo duur zijn, waardoor ik er eerder een cadeautje koop, dan iets voor mijzelf! Maar kijken en genieten is soms ook al genoeg 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.