Baby België Kids Kind 6-12 jaar Kleuter Lifestyle Peuter Uitstap/reis

Speeltuin Molenhoek

Voetbalmatch

Het voorbije weekend bleef ons neefje slapen. We hebben ons heel erg goed geamuseerd. Op zaterdag gingen we mee gaan supporteren voor zijn voetbalmatch in het sportcentrum Molenhoek in Knokke-Heist (Westkapelle). Tilde vond het fijn om naar de wedstrijd te kijken en at ondertussen enkele havermoutkoekjes.

Speeltuin Molenhoek

Naast de voetbalvelden is er ook een grote speeltuin. Helaas, waren er heel veel speeltoestellen weggehaald, waardoor er nog maar enkele kleine wippers stonden. Samen met ons gezin hebben we eventjes gespeeld.

Wandelen & mountainbikeparcours

Op het domein Molenhoek kan je een mooie wandeling maken rondom de voetbalvelden, de speeltuin en het mountainbiketerrein voor de grotere kinderen. Op sommige plaatsen lijkt het alsof je in het bos een wandeling maakt. De paden gaan naar boven en naar beneden. Dat vond Tilde heel erg leuk. Zo leuk, dat ze niet meer wou neerzitten in de buggy, maar liever zelf wou rondlopen. We oefenen af en toe met haar om tijdens het gewoon wandelen de buggy vast te houden. Meestal wilt ze hem vasthouden aan de correcte kant waar ik sta, maar de stang is veel te hoog. Dan krijgen we een boos en gefrustreerd mevrouwtje.

Wat vinden jullie van haar nieuwe winterjas? Schattig hé?!

Adres

Om naar het sportcentrum Molenhoek te gaan, tik je dit adres in op jouw gps:

Herenweg 11a

8300 Knokke-Heist

België

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Waarom waren er speeltoestellen weggehaald denk je? Waren die niet meer veilig of zo?

    Leuke winterjas inderdaad.

    1. Er stond geen bordje met uitleg, maar ik vermoed dat ze de speeltoestellen hebben weggehaald om ze te onderhouden. Binnenkort kunnen we misschien nog eens opnieuw gaan kijken. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.