WINACTIE: Magische inktloze afdrukset van Smallprint

Smallprint sieraad

In mei mocht ik voor de blog Mamaliefde een Smallprint sieraad met voetafdruk reviewen. Dat was heel erg fijn om te doen. Bij Smallprint kan je verschillende unieke mama sieraden en hangers laten maken op ambachtelijke wijze. Vandaag geef ik jullie de kans om een Magische Inktloze Afdrukset van Smallprint te winnen.

De Magische Inktloze Afdrukset

Met de afdrukset van Smallprint, leg je elke plooi of rimpel van de kleine voetjes en handjes van je kindje of baby voor altijd vast zonder één druppel inkt te gebruiken. Veilig voor jou en jouw kindje en makkelijk en schoon in gebruik. De afdrukken zijn heel easy om te maken. Met het veegdoekje wrijf je even over de voet/hand en daarna plaats je het op het bijhorende papier. That’s it! Na enkele seconden verschijnt er een mooie afdruk op het blad. Deze afdruk kan je bewaren in je scrapbook of in je babyalbum. Ook is het mogelijk om via een officieel Smallprint juwelier de handafdruk of voetafdruk in een uniek zilveren sieraad te laten verwerken, zo draag je de herinnering van die eerste bijzondere momenten altijd dicht bij je. Dit is echter geen verplichting! Sommige ouders gebruiken deze afdruk ook als sjabloon om er een tatoeage van te laten maken. De afdrukjes kunnen tevens gebruikt worden als cadeautje voor de meter of peter. Ideaal voor de komende feestdagen!

handafdruk-set-1-1.jpg

 Winactie

Wil jij graag deze Magische Inktloze Afdrukset t.w.v. €16,95 winnen?  Laat onder dit bericht een reactie na met een geldig e-mailadres. Like de facebookpagina van House of Diapers en meld je eventueel aan voor de nieuwsbrief in de sidebar om extra kans te maken. De winnaar wordt op 12 oktober 21u bekend gemaakt.

Veel succes!

Foto: Smallprint

7 reacties

  1. Dit wil ik graag winnen! Ik ben al de hele tijd aan het denken hoe ik Ellie haar hand- en voetafdruk kan maken o een goede manier zonder te prutsen. Zou dus ideaal zijn!

  2. Ook ik doe graag mee voor dit setje. Ik wil nog steeds dolgraag een tattoo voor mijn dochtertje, maar ik vind het juiste maar niet. Dit zou wel eens een handige hulp kunnen zijn! Ze is nu wel al wat groter (16 maanden) maar dat maakt niet uit hé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.