WINACTIE Naobay baby cadeaubox

imagen_0.31563100201438678582

Ik ben helemaal fan van de producten van het Spaanse merk Naobay. Al deze schoonheidsproducten zien er heel mooi uit in hun chique, maar toch eenvoudige jasje. Het doet me wat aan Rituals denken, maar dan nog net dat ietsje organischer. Ik houd enorm van de houten dopjes. Het merk heeft verschillende lijnen waarin je jouw passende product kan vinden. Naast de gezicht-, lichaams-, mannen- en spacollectie voor volwassenen, hebben ze ook een babylijn. Ik testte met Tilde de Silky Body Emulsion uit.

Deze bodymelk zit in een flacon met een handige duwknop om de bodymelk er uit te laten komen. Er komt telkens een kleine hoeveelheid vrij, waardoor je de overbodige melk achteraf niet moet weggooien. Het product smeert lekker in en ruikt neutraal. Na nog geen minuut, voelde Tilde niet meer vettig aan. Geen glibberige, plakkerige baby dus! Tilde haar huidje was heerlijk zacht na het gebruik van deze bodymelk. Dankzij de neutrale geur, ruik je haar babygeurtje er nog door. Hmmm heerlijk!

*** Winactie ***

Ik mag van Naobay iemand gelukkig maken met een baby verwenset. In deze box zit de beschermende gezichtscrème (50ml), de verfrissende shampoo en badgel (100ml) en de zijdezachte body emulsion/bodymelk (100ml). naobay-mini-baby-gift-box

Wil jij graag deze Naobay baby giftbox winnen?  Laat onder dit bericht een reactie achter met een geldig e-mailadres. Like de facebookpagina van House of Diapers en meldt je aan voor de nieuwsbrief in de sidebar om extra kans te maken. De winnaar wordt op 12 mei bekend gemaakt.

Veel succes!

De winnaar van deze actie is Mieke!

9 Comments