Bepaal zelf het verhaal | Win een boekenpakket speelboeken

In de bibliotheek vonden we enkele weken geleden écht een pareltje. ‘Joehoe! Sprookjesprins?‘ is een speelboek waarin jouw kind zelf het verhaal kan bepalen. Ontdek meer over deze leuke speelboeken en win zelf 2 exemplaren!

speelboeken

Joehoe! Sprookjesprins?

Jozefien en Roos zijn het beu om te wachten op hun sprookjesprins. De twee meiden beslissen om zelf op pad te gaan om hem te zoeken. Tijdens het (voor)lezen van ‘Joehoe! Sprookjesprins?‘, krijg je op elke pagina twee keuzes om te volgen. Elke keuze heeft een bijbehorende afbeelding en brengt je op een andere pagina in het boek. Kies je voor de heuvel waar de beer woont of passeer je langs het drakenkasteel?

speelboeken

We hebben dit boek nu zo’n 8 weken in huis nadat we het ontleend hadden in de bibliotheek. Bijna elke avond lezen we samen met Tilde in dit boek. Het is ontzettend leuk, ook als ouder omdat je niet telkens hetzelfde verhaal voorleest. Na 8 weken zijn er nog altijd pagina’s die we niet gelezen hebben, omdat Tilde telkens een andere weg kiest.

Wohiohio! Wie brult daar in de jungle?

In ‘Wohiohio! Wie brult daar in de jungle?‘ hebben de twee kleine avonturiers, Mila en Pablo, hulp nodig. Ze horen al enkele dagen een luid gebrul uit de jungle komen. Welk dier roept daar zo? Samen vertrekken ze naar het oerwoud, maar daar loert overal gevaar. Piranha’s, een wankele loopbrug, krokodillen, een vulkaan en een dorp vol kinderen met pijlen en bogen.

Ook dit speelboek is GEWELDIG om te lezen! De illustraties zijn net zoals in het prinsessenboek heel erg mooi en grappig. Ik vind dit persoonlijk geen stereotiepe meisjes- of jongensboeken. Deze boeken kunnen beiden aanspreken.

Lees ook: slimme opbergtips voor kinderboeken

Winactie speelboek

Wil jij graag samen met jouw kindje deze twee verhalen ontdekken? Win een boekenpakket met allebei de speelboeken.

  • Volg House of Diapers op Facebook
  • Laat een comment na onderaan deze pagina. Waarom wil jij dit boekenpakket winnen?
  • Delen van dit bericht is leuk, maar geen verplichting.


Meedoen kan tot en met donderdag 28 februari 2019 met een geldig e-mailadres. Deelnames enkel in België en Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt via e-mail onderaan deze pagina.

Veel succes!

De winnaar van deze actie is Judy van eijk.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf/merk.

41 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.