Gratis online geboortelijst samenstellen
Baby Kids Lifestyle Shoppen

Gratis online geboortelijst samenstellen

Wil je je niet verbinden aan 1 winkel om jouw babyaankopen te doen? Heb je een mooie slaapzak gezien in de babywinkel in jouw buurt, maar vind je online ook nog interessante spullen die je kan gebruiken? Een gratis online geboortelijst samenstellen kan bij o.a. Kleine Spruit.

Gratis online geboortelijst samenstellen

Geboortelijst

Tijdens mijn zwangerschap van Tilde, hadden we het fameuze plan om zelf een geboortelijst te maken. Na heel wat klungelen, besloten we dan uiteindelijk maar om voor de standaard geboortelijst bij Dreambaby te gaan. Vrienden lieten ons al weten dat we best online die lijst aanmaakten om dan achteraf in de winkel de producten na te kijken. Een bezoekje aan de winkel zou ons pakken tijd kosten. Zo gezegd, zo gedaan.

Via mijn zwangere schoonzus heb ik enkele weken geleden Kleine Spruit ontdekt. Een handige website waarop je zelf gratis jouw geboortelijst kan samenstellen met zowel online als offline items. Nieuw of tweedehands. Je hebt volledige vrijheid in het kiezen van jouw producten én bovendien is de lijst in 1-2-3 aangemaakt terwijl je gezellig in de zetel zit.

Ik heb er geen idee van hoe lang deze website al bestaat, maar het is alleszins jammer dat ik hem niet eerder ontdekte voor onze eigen geboortelijsten.

Lees ook: De meest populaire thema’s voor een kinderkamer
Lees ook: De zoektocht naar een babynaam – app tip!

Waar heb jij jouw geboortelijst gemaakt? Ken jij nog andere websites om een gratis online geboortelijst samen te stellen?

Foto: Shelby Miller

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

 1. Hey Eline

  Leuk om te lezen dat je onze site Kleine Spruit ontdekt hebt!
  Ik ben zelf mama van Janne (2014) en Ella (2016). Toen ik 3 jaar geleden zwanger was van ons tweede meisje, vond ik mijn zin niet in 1 winkel. Aangezien mijn man gepassioneerd IT’er is, trok ik even aan zijn mouw. Hij bouwde voor onze dochter een eigen site waar ik naar hartelust cadeaus kon op verzamelen.

  We kregen veel positieve reacties uit onze omgeving, zo kwamen we bij het idee om onze site open te stellen voor het brede publiek.
  Het is een fijn gevoel dat we andere ouders blij kunnen maken met ons concept!

  Dank je wel om deze leuke blog over onze site te schrijven!
  Tips voor onze site zijn altijd welkom.

  Groetjes,
  Evelien

  Kleine Spruit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.