Creatief Kids Kind 6-12 jaar Kleuter Lifestyle Peuter

Halloweenmake-up zonder speciale kindergrime

Halloween komt dichterbij, spannend hè! Ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar die van mij vinden Halloween effectief een groter en leuker feest dan carnaval. Maar deze mama is geen fan van Halloween. Gek hè, want het is eigenlijk mijn verjaardag. Ik zou het megafijn moeten vinden. Het is een trend overgewaaid van Amerika. En hoewel ik het wel kan verdragen, verkies ik ervoor om het te negeren. Maar ok, dat is dus wel buiten mijn kinderen om gerekend. Hier komen mijn makkelijke halloweenmake-up tips.

Vampier

Vorige week woensdag vroeg Gijs of hij zich mocht verkleden als vampier. Mij allemaal goed want het griezelige skeletuniform en de heksenhoed worden vaak genoeg bovengehaald. Maar nu mocht ik de look dus helemaal afmaken. Een beautyblogger die dat dus eigenlijk liever niet doet, maar het nu wel moet doen. Blijft straf hè?! Ok, hier gaan we dacht ik! Ik trok de schuif van mijn make-uptafel open en ging op zoek naar geschikte make-up. Ik nam een zwarte oogschaduw, eyeliner, rood lippotlood, donkere lipkleur (kwasi zwart) , mascara en wit poeder bij de hand.

Heksenprinses of poezenheks

Ivonne wil als heksenprinses naar school of als poezenheks. Zogezegd zo gedaan! Ik tekende een poezensnoet met zwarte eyeliner en deed een felle roze lipkleur op haar onderste lip. Eerlijk toegegeven vond ik ze zelf superschatting. Ze deed haar heksencape aan en was klaar om te griezelen! Gijs had precies net in iemands nek gebeten en bloed gedronken. Heel eenvoudig tekende ik met eyeliner bij hem een spinnenweb op de ene wang en een litteken op de andere wang. Zijn ogen werden met zwarte oogschaduw donker gemaakt en over zijn ganse gezicht deed ik veel wit poeder. Naast zijn donkere lippen kwamen enkele bloeddruppels. Hij vond dat echt geweldig en voelde zich in zijn sas als vereeuwigde mini-dracula. Het kostte amper 5 minuutjes van mijn tijd.

Ja, ik moet bekennen dat ik dat heel leuk vond om te doen. Op zich hoef je dus niets extra in huis te halen en kan je dat makkelijk realiseren zo. Hoe vieren jullie Halloween?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Ik ben morgen, 1 november en ben om die reden ook niet echt fan van Halloween.

  2. Wat een super eng vampiertje. Ze zien er schattig eruit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.