Hoes lichtgrijs witte ster
Baby Kids Lifestyle Shoppen

Maxi Cosi hoes vernieuwen

Onze Maxi Cosi mocht wel eens een kleine opknapbeurt krijgen. De originele zwarte hoes had behoorlijk afgezien door de zon. De zonnekap begon te verslijten. Ik heb lang getwijfeld om zelf een nieuwe hoes te maken. Op Pinterest vind je heel wat voorbeelden en patronen. Uiteindelijk hebben we toch gewoon beslist om er eentje aan te schaffen via internet. Na even zoeken vonden we Ukje, een leuke webshop met allerhande hoezen, parkbekleding enz.

Ik had drie favorieten waar ik tussen twijfelde:

Aangezien Tilde waarschijnlijk niet ons enige kindje zal zijn, besloten we om voor de lichtgrijze versie met sterretjes te gaan. Deze hoes is volgens ons toch iets neutraler.

We kregen onze bestelling heel snel aan huis geleverd in een mooi doosje. De hoes past goed. Enkel aan de onderkant zit een rekker die vaak voor het gat komt waar de Maxi Cosi in de wandelwagen klikt. We moeten er dus telkens even aan denken om de lintjes opzij te doen vooraleer de Maxi Cosi op de wandelwagen te klikken. De zonnekap is ietwat te groot, waardoor een van de bogen jammer genoeg soms invalt. We moeten hem regelmatig eens terug goed op z’n plaats steken zodat hij mooi blijft zitten. Jammer! Gelukkig past alles behoorlijk, want op de website staan geen afmetingen bij de producten. Indien het niet zou lukken om de hoes rond jouw maxi cosi te krijgen, kan je een online tutorial terug vinden op de website. Ik vind het ook een groot voordeel dat we deze producten makkelijk kunnen wassen. Onze kleine wildebras kan zich dus lekker laten gaan.

We vinden de nieuwe hoes mooi en zelfs bij Tilde valt het goed in de smaak!

Psst…je kan momenteel goede koopjes vinden in de soldenhoek van Ukje!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Mieke says:

    Cutie!!! Bedankt voor de tip!!

  2. Ideaal dat je met zo’n nieuwe hoes je hele maxi cosi weer als nieuw kunt maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.