Mijn kind bakt graag! Win Het grote boek voor kleine bakkers.

Hebben jullie ook van die kleine (en grote) zoetekauwen in huis? Samen met Tilde ontdekte ik ‘Mijn kind bakt graag’ een boek voor de kleinste bakkers. Lees verder en win een exemplaar voor jezelf!

mijn kind bakt graag

Mijn kind bakt graag

Ook van die kleine snoepers in huis die altijd een koekje of een plakje cake lusten? Het smaakt dubbel zo goed als ze alles zelf uit de oven kunnen toveren! In ‘Mijn kind bakt graag!’ vinden kleine banketbakkers stap voor stap uitgelegd hoe ze heerlijke zandkoekjes (zonder zand!) kunnen maken, de allerlekkerste chocoladecake ter wereld of die leuke pannenkoekjes zoals oma ze bakt.

Ondertussen heb ik met Tilde al aardig wat recepten uit het boek gemaakt. Hoewel ze nog te jong is om volledig zelfstandig aan de slag te gaan, kan ze perfect de recepten volgen door de handige tekeningen die de tekst verduidelijken. We zoeken samen de goede potten en mengkommen uit en gaan daarna aan het werk. Uiteraard moet dat deeg ook voorgeproefd worden hé. Samen bakken met je kind is echt een leuke activiteit om te doen! En alle cake of koekjes nadien op eten, is nog plezanter!

mijn kind bakt graag
mijn kind bakt graag
mijn kind bakt graag
mijn kind bakt graag

Winactie

Wil jij graag samen met jouw kindje de lekkerste recepten uit proberen met dit boek?

  • Volg House of Diapers op Facebook
  • Laat een comment na onderaan deze pagina.
  • Delen van dit bericht is leuk, maar geen verplichting.


Meedoen kan tot en met donderdag 31 januari 2019 met een geldig e-mailadres. Deelnames enkel in België en Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt via e-mail onderaan deze pagina.

Veel succes!

De winnaar van deze actie is Jolanda.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf/merk.

26 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.