plakgemak kledingstickers
Andere Baby Huis & tuin Kids Kind 6-12 jaar Kleuter Lifestyle Mama Peuter Tiener Winactie

Plakgemak kledingstickers | Win een pakket!

Heeft je kind een nieuwe muts, sjaal, t-shirts of andere kledij en moet je aan de slag gaan om te labelen? Deze plakgemak kledingstickers zijn een handige oplossing. Lees verder en win een pakket!

Last-minute labels strijken

Meestal is het bij ons zo dat ik pas besef dat de nieuwe kleertjes of accessoires van onze kids nog geen naamlabel hebben, net wanneer we naar school vertrekken. In onze kast liggen de plakgemak kledingstickers voor het grijpen om snel nog die ene muts te labelen voor vertrek. In slechts enkele seconden is de klus geklaard. Geen vervelend gedoe meer met strijkijzers.

Plakgemak kledingstickers

Op de website van Goedgemerkt kan je allerlei verschillende soorten (kleding)labels bestellen. Mijn absolute favoriet zijn de plakgemak stickers. Eigenlijk zijn ze bedoeld om te kleven in kledingstukken, maar ik plak ze overal op (doosjes, binnenkant schoenen,… ). De labels zijn wasmachine en droogkast veilig. Halleluja! Wil je de kledij doorgeven aan je andere kinderen of wil je ze verkopen? Dan trek je de sticker zonder schade weer van je kledingstuk af.

Labels maken

Om de labels te maken volg je het stappenplan op de website. Je hebt keuze uit 5 kleuren, 3 lettertypes en meer dan 50 tekeningetjes om jouw kledij te merken. Na de betaling ontvang je jouw kleurrijke enveloppe met jouw bestelling heel erg snel.

Win een pakket met plakgemak stickers

Wil jij graag deze makkelijke kledingstickers zelf ontdekken? Maak kans op een pakket!

 • Volg House of Diapers en Goedgemerkt op Facebook
 • Laat een comment na onderaan deze pagina. Waarom wil jij dit pakket graag winnen?
 • Delen van dit bericht is leuk, maar geen verplichting.


Meedoen kan tot en met donderdag 12 december 2019 met een geldig e-mailadres. Deelnames enkel in België en Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt via e-mail en onderaan deze pagina.

Veel succes!

De winnaar van deze actie is Kelly Braem.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf/merk.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 Reacties

 1. Ulrike says:

  Ook onze muts moest nog heel gauw gelabeld voor Norah naar school vertrok 🙈 Dat gauw is helaas niet zo gauw als je nog wacht tot je strijkijzer moet opwarmen (ook al is die best al snel) dus ik ben heeeeel benieuw daar de handigheid van deze plakgemak stickers. Vooral ook naar de duurzaamheid, want stickers durven al eens los te komen én kwijt te geraken (en de muts vervolgens ook 😉)

 2. Marian B says:

  Wel handig voor de winterspulletjes inderdaad. De wanten, sjaal en muts raken we nog wel eens kwijt op school. Zo is meteen duidelijk van wie het is.

 3. Linda Raaijmakers says:

  ik doe graag mee voor onze dementerende oma 😀

 4. Miekske Dingens says:

  Ooooh! Heel erg graag voor onze kapoen! Wat handig! <3

 5. Marita Cuypers says:

  Ik maak altijd de naamlabeltjes van mijn kleinzoon in zijn kleertjes, dit zou het dus veel makkelijker maken (en ook minder pijnlijke vingers door de naaldenprikken.

 6. Katrijn says:

  i doe graag mee

 7. Kelly braem says:

  Ohhh ! Wat een droom actie voor mij momenteel… ik heb dit echt zo nodig ! De spullen van mijn kleuter verdwijnen echt te vaak… en nu, keihard duimen!

 8. Keihandig inderdaad zodat je die niet moet innaaien of strijken en dit dus geen schade aan de kleding brengt. Ik win graag een setje!

 9. Linda Schoots says:

  Ideale oplossing voor al die zoekgeraakte spulletjes

 10. Lenny Wibbelink says:

  Dit zou ideaal zijn voor mijn dochtertje. Op het ODC gaat veel verloren omdat er geen namen in de kleding staat. Hiermee is dat probleem verholpen

 11. Lynn Mahieu says:

  Mijn dochter gaat binnenkort naar school en deze zouden goed van pas komen om niet(s al te veel) kwijt te spelen. 😉

 12. super makkelijk zeg deze stickers. Ideaal voor kinderen op school en super makkelijk dat het er ook makkelijk af kan.

 13. Wat handig dat je gewoon kunt plakken zeg. Stickers zijn zo geplakt en zo is duidelijk wat van wie is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.