verlanglijstje van onze 1-jarige
Kids Lifestyle Peuter Shoppen

Verlanglijstje van onze 1-jarige | Cadeautips

Hiep hiep hoeraaa! Onze kleinste sloeber is vandaag 1 jaar oud geworden. Hieronder vind je enkele toffe dingen van op het verlanglijstje van onze 1-jarige.

verlanglijstje van onze 1-jarige
Foto @rawpixel

Verlanglijstjes voor het gezin

Voor iedereen van ons gezin hebben wij een verlanglijstje met de dingen die we doorheen het jaar leuk vinden. Daar komen soms de gekste dingen op te staan. Zeker als Tilde even mag vertellen wat ze graag allemaal op haar lijstje wilt plaatsen ‘Een eenhoorn, (spring)kastelen en glitterplasticine aub’.

Verlanglijstjes van onze 1-jarige

Uiteraard kan Aure momenteel nog niet echt aangeven wat ze allemaal wilt hebben. Wij hebben ook voor haar een lijstje opgesteld waarop we een aantal praktische en leuke zaken hebben geplaatst.

Regenpak Ducksday

De regenpakken van Ducksday zien er niet alleen superschattig uit, maar zijn ook nog eens heel erg handig. Binnenkort is het terug de bedoeling dat Aure mee gaat op de fiets. Een goed regenpak is dan zeker gemakkelijk.

Houten speelgoed

We hebben allerlei houten speelgoed op de lijst geplaatst van een keischattige sushi set tot de mooie regenboog van Grimms. Beide merken hebben heel wat mooi speelgoed voor jonge kinderen.

Kralenframe

Aure speelt in de opvang graag met een kralenframe. We kozen er voor om er eentje op de verlanglijst te plaatsen, zodat ze er thuis ook mee kan spelen.

Loopfiets

We hebben een nieuwe loopfiets op Aure haar lijstje geplaatst. Ze zal dit nog niet onmiddellijk kunnen gebruiken, maar binnenkort zal ze er vast veel plezier aan beleven.

Cadeaubonnen

Op het verlanglijstje staan ook heel wat cadeaubonnen voor kledij en schoenen. Praktisch, want we kunnen deze bonnen gebruiken wanneer we maar willen én we kunnen zelf kiezen wat we er mee kopen.

Foto’s: Bol.com

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Barbara De Vaere says:

    Hoera Aure!

  2. Wat een mooie kleur fiets! Blijven leuke cadeaus, zowel een loopfiets als houten speelgoed! Van harte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.