mijn baby
Baby Kids lezen Lifestyle Mama Moederschap Ouderschap Winactie Zwangerschap & opvoedingsboeken

Win de babybijbel ‘Mijn baby’ van Mama Baas

Aure is ondertussen bijna 11 maand oud. De tijd van het pasgeboren zijn is in een razend snel tempo voorbij gevlogen. Ik las regelmatig in de babybijbel ‘Mijn baby’ van Mama Baas. Maak onderaan kans om zelf een exemplaar te winnen!

mijn baby

Mijn baby – Alles wat je moet weten over je baby van 0 tot 12 maanden

Het is al even geen geheim meer dat ik dol ben op de boeken van Mama Baas. De boeken zijn eerlijk, goed onderbouwd en straight to the point.  Dit boek staat boordevol interessante info over baby’s van 0 tot 12 maand onderverdeeld in verschillende thema’s zoals: de bevalling en de eerste schreeuw, de geboorte van een mama, voeding, groei en ontwikkeling van jouw kindje en kleine en grote kwaaltjes. In dit handige boek wordt werkelijk aan alles gedacht. Je vindt er ook een unieke special over tweelingen en vroeggeboren baby’s. Er staan heel wat mooie foto’s, quotes en duidelijke illustraties in het boek.

Verwacht met dit boek geen wekelijkse checklist van wat je baby moet kunnen. Eerlijk gezegd vind ik dat een fijn gevoel. Er zijn nu eenmaal baby’s die bepaalde zaken sneller of trager doen. Hierdoor krijg je als ouder geen slecht gevoel omdat jouw baby op week 1 nog niet lacht of kirt. Het ‘Mijn Baby’ boek bevat wel alle info die je nodig hebt en er staan per thema richtlijnen bij wanneer je dit ongeveer mag verwachten.

kleine hulpboekje voor kersverse mama's

Bij dit boek krijg je een ‘Klein hulpboekje voor kersverse mama’s’ met grappige quotes, diploma’s en meer om je door die bruisende babydagen te helpen. Hilarisch! 

Lees ook: boekreview ‘Mama worden’ van Mama Baas
Lees ook: De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding (boekreview)

Winactie

We zijn ontzettend enthousiast over dit boek! Wil jij graag jouw eigen exemplaar van ‘Mijn Baby’ winnen? Je kan hem als kraamcadeau schenken aan kersverse ouders of gewoon lekker voor jezelf houden.

Meedoen kan tot en met donderdag 17 januari 2019. Deelnames enkel in België en Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt op de facebookpagina van House of Diapers en onderaan deze pagina.

Veel succes!

De winnaar van deze actie is Marja Lamberts von Winckelmann!

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf/merk.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 Reacties

 1. Wat een leuke winactie. Dit boek kende ik nog niet. Klopt wel dat iedere baby verschillend is. Knap dat ze dat in het boek uitleggen.

 2. Oh dat lijkt me echt een super leuk boek! Ik doe mee! 😀

 3. inderdaad lijkt mij dit een hilarisch boek. Alleen ik ben niet zwanger en ik heb (bewust) geen kinderen, dus ik denk dat hij meer voor iemand anders is weggelegd

 4. Heel aangenaam inderdaad dat er geen checklist in staat van wat ze moeten kunnen. Dat maakt mij meteen positief gestemd over dit boek!

 5. Wat lijkt mij erg leuke boek. Ik sla deze winactie. Ik gun andere deelnemers. Succes!

 6. Niet iets voor mij, maar wel onwijs leuk. Toffe winactie, maar geen kids, dus doe niet mee.

 7. Wat leuk! Mijn ventje is al ouder, maar mijn zusje is zwanger en gaat over een maand of twee/drie bevallen. Als ik zou winnen zou ik hem aan haar cadeau doen.

  1. Wat een goed idee om dit mooie boek als cadeau te geven. Vergeet niet om via de facebookpagina mee te doen (zie stapjes hierboven) als je kans wilt maken om hem te winnen! Liefs!

 8. Leuk! Voor kersverse moeders altijd een goed boek om klaar te hebben liggen! Het moederschap zit al vol met lastige momenten en dan is een beetje humor wel gewenst

 9. Jouvence.nl says:

  Wat ontzettend leuk én handig! Voorlopig nog niet aan de orde hier, maar ik ga hem wel onthouden.

 10. Zo ik ga meedoen voor mijn vriendin. Zie fb zometeen.

 11. Zo ik ga meedoen voor mijn vriendin. Zie fb zometeen.

 12. Juliette - Strongbody.nl says:

  De babytijd is voor mij alweer een tijd voorbij maar wat een leuk boekje! Vooral als je voor het eerst mama wordt. De onzekerheid van de eerste keren en fijn dat er een boekje is die je erbij kan helpen.

 13. Bart Keijzer says:

  Ik doe graag mee voor mijn buren Jeroen en Nympha en hun zoon Jonas

  1. Jouw buren zullen hier vast en zeker heel blij mee zijn. Wat een goed idee! Vergeet niet om via de facebookpagina mee te doen (zie stapjes hierboven) als je kans wilt maken om hem te winnen! Liefs!

 14. Er zijn tegenwoordig zóveel boeken op dit gebied – ik ben geen expert hoor – maar toen ik laatst een kraamcadeau aan het zoeken was, zag ik door de bomen het bos niet meer. Het is dan erg fijn als er mensen zijn die over leuke en goede boeken bloggen! Dat geeft toch gelijk een heel ander kijkje. Klinkt als een mooi boek trouwens! Goed ook dat ze in het boek niet de focus leggen op wat een baby naar een X aantal weken zou moeten doen. Elk kind is anders 🙂

 15. Tania says:

  Zij hebben zo’n leuke boeken. Had er ook enkele aangeschaft toen ik zwanger was

 16. Lijkt mij een leuk boek! Ook fijn dat er niet per week instaat wat je kindje moet kunnen. Dat lijkt mij heel frustrerend.

 17. Lijkt me idd wel leuk. Idd ook goed dat er geen checklist inzit. Ik ga hem laten passeren. Bezig met fertiliteit… Dit is nu te confronterend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.