Baby Kids Winactie

WINACTIE Naobay baby cadeaubox

imagen_0.31563100201438678582

Ik ben helemaal fan van de producten van het Spaanse merk Naobay. Al deze schoonheidsproducten zien er heel mooi uit in hun chique, maar toch eenvoudige jasje. Het doet me wat aan Rituals denken, maar dan nog net dat ietsje organischer. Ik houd enorm van de houten dopjes. Het merk heeft verschillende lijnen waarin je jouw passende product kan vinden. Naast de gezicht-, lichaams-, mannen- en spacollectie voor volwassenen, hebben ze ook een babylijn. Ik testte met Tilde de Silky Body Emulsion uit.

Deze bodymelk zit in een flacon met een handige duwknop om de bodymelk er uit te laten komen. Er komt telkens een kleine hoeveelheid vrij, waardoor je de overbodige melk achteraf niet moet weggooien. Het product smeert lekker in en ruikt neutraal. Na nog geen minuut, voelde Tilde niet meer vettig aan. Geen glibberige, plakkerige baby dus! Tilde haar huidje was heerlijk zacht na het gebruik van deze bodymelk. Dankzij de neutrale geur, ruik je haar babygeurtje er nog door. Hmmm heerlijk!

*** Winactie ***

Ik mag van Naobay iemand gelukkig maken met een baby verwenset. In deze box zit de beschermende gezichtscrème (50ml), de verfrissende shampoo en badgel (100ml) en de zijdezachte body emulsion/bodymelk (100ml). naobay-mini-baby-gift-box

Wil jij graag deze Naobay baby giftbox winnen?  Laat onder dit bericht een reactie achter met een geldig e-mailadres. Like de facebookpagina van House of Diapers en meldt je aan voor de nieuwsbrief in de sidebar om extra kans te maken. De winnaar wordt op 12 mei bekend gemaakt.

Veel succes!

De winnaar van deze actie is Mieke!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 Reacties

 1. says:

  De jongste heeft een erg gevoelige huid dus ik gebruik nu heel veel Neutral. Natural & organic klinkt ook goed. Ben benieuwd naar dit merk. De verpakking is ieg al enorm leuk. Ik volgde al op Facebook, ik ga nog even kijken naar de nieuwsbrief optie.

 2. says:

  Even ter zijde, als ik mobiel kom lezen, kan ik niet reageren. Tenzij dit aan mij ligt natuurlijk. 😉
  Ik doe zeker mee.

  1. says:

   Hey Jess, bedankt om dit door te geven. Ik zal dat even verder moeten bekijken. Groetjes!

 3. Mieke says:

  Onze kleine Finn heeft mijn gevoelig huidje me gekregen, zo’n pakketje zouden we dus goed kunnen gebruiken 😊 xx

 4. jansseune chris says:

  Héél graag kennis maken met jullie zuivere producten.

 5. jansseune chris says:

  Héél graag zou ik kennis met jullie producten maken. Heb een ontzettend gevoelige huid en ook mijn gouden kleinkindjes!!!!

 6. Hanna Bil says:

  Ik kreeg zo’n pakketje cadeau voor mijn dochter, heeel tevreden van! Zou dus zo’n pakketje voor mijn zoontje (die binnenkort geboren wordt) heel goed kunnen gebruiken!

 7. says:

  Proficiat Mieke! Jij hebt de baby verwenset van Naobay gewonnen! Je ontvangt zo dadelijk een bericht via e-mail om het pakket te ontvangen.

 8. […] jij al mee gedaan met de winactie voor een baby verwenset van Naobay? Je kan nog deelnemen tot 12 mei. Go go […]

Reacties zijn gesloten.