Winactie & review – Trolls Poppy haar in de lucht speelset

Haal de glitters, confetti en feestmuziek maar boven, want de Trolls zijn helemaal terug van weggeweest! Wij mochten van Hasbro de Trolls Poppy haar in de lucht speelset reviewen en bovendien mogen we er eentje weggeven tijdens deze winactie.

Trolls Poppy speelset

De Trolls

Wie in de jaren ’90 goed heeft opgelet, kent deze mannetjes zeker en vast. Als kind had ik zelf enkele kleine trolletjes met lange haren om mee te spelen. De vrolijke wezentjes met hun lange haren zijn dit jaar helemaal terug. Tilde (en wij!) hebben de film ondertussen al ontelbare keren gezien en hij blijft ontzettend leuk om naar te kijken.

Trolls Poppy haar in de lucht

Poppy is de dochter van de trollenkoning en met haar positieve instelling weet ze iedereen telkens op te vrolijken. Volgens haar kan je met een liedje in je hart alles doen. Poppy’s haar maakt daarom muziek, heeft fonkelende lichtjes en je kan het buigen en draaien naar alle kanten. Zo krijg je de gekste kapsels. Terwijl je met haar haren speelt en op de bloemenknop drukt giechelt ze of speelt er een muziekje. In de speelset zit er een tiara en een bijhorend kammetje om de 35cm haren mooi op te maken.


Trolls Poppy

Tilde is helemaal weg van haar nieuwe speeltje. Bij het tevoorschijn halen van de doos zei ze ‘Ooooooh mama papa mijn Poppy mooi (repeat x100!)! We hebben er spijt van dat we dit moment niet gefilmd hebben. Ze is overgelukkig met haar nieuwe speelgoed. Dit trolletje wordt dan ook overal mee naartoe genomen.

De armpjes kunnen bewegen waardoor jouw kindje Poppy kan laten dansen. Tilde speelt zelf het liefst met de haren en het drukknopje met de muziekjes. Kammen gaat voor haar ietsje moeilijker, maar met een beetje fantasie lukt alles!

Aan de achterkant zit een knopje waar je tevens kan kiezen voor een demostand. Poppy helemaal uit zetten gaat helaas niet. Gelukkig is het geluid niet storend en zijn het grotendeels korte zachte muziekjes. Je wordt er dus niet gek van wanneer jouw kindje er mee speelt. Oef!

Hieronder enkele leuke foto’s van Tilde met haar Poppy – gekke snoeten inbegrepen!

Trolls Poppy haar in de lucht Trolls Poppy haar in de lucht Trolls Poppy haar in de lucht Trolls Poppy haar in de lucht Trolls Poppy haar in de lucht

Winactie

Ik mag van Hasbro een speelset weggeven aan een van mijn lezers. Wil jij graag de Trolls Poppy haar in de lucht winnen?

  1. Volg House of Diapers op Facebook
  2. Tag een vriend(in) in het facebookbericht
  3. Deel het bericht met jouw vrienden

 

Meedoen kan tot 30 november. De winnaar wordt op 1 december bekend gemaakt op de facebookpagina.

Veel succes!

 

Foto’s Poppy: Hasbro

19 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.