Zomerconcert Kapitein Winokio tvv Bouwkamp Tanzania

Vorige zaterdag gingen wij naar een optreden van Kapitein Winokio in een school bij ons in de buurt. Wat hebben wij er weer van genoten!

Kapitein Winokio
Foto Kapitein Winokio

Gek op Kapitein Winokio

Met het ganse gezin zijn we gek op Kapitein Winokio. De leuke woordspelingen zorgen er voor dat zelfs wij als ouder de cd’s geweldig vinden om mee te zingen. Ik word instant vrolijk bij het zien van de kapitein en mevrouw Poes. Vooral het lied over rode kool en broccoli zingen we altijd luidkeels als dat op het menu staat.

Een tijd geleden gingen we voor het eerst naar een optreden in de Magdalenazaal in Brugge. Dat viel reuzegoed mee om samen met Tilde te doen. We beloofden haar dat als de Kapitein terug in de stad was, wij een ticket zouden kopen om te gaan. Zo gezegd zo gedaan.

kapitein Winokio
Foto Lynn Matthys

Zomerconcert

Op Facebook zag ik dat er een optreden kwam ten voordele van Bouwkamp Tanzania. Tijdens het concert swingden we er op los. De Kapitein maakte van allerlei bekende dansnummers geweldige kindernummers. In het begin was het voor Tilde een beetje overdonderend, omdat er heel veel kindjes uit haar klas waren. De beschaamdheid was algauw weg, waarna ze snel mee ging met haar vriendinnetjes. We dansten de tango, rapten stoer mee op hip hop, schudden onze bipsen en buiken tijdens een buikdans, de kids maakten een polonaise,… het was weer één groot feest waar we weer een compleet gelukkig gevoel aan over hielden. Na de show had de Kapitein gezwaaid naar Tilde. Elke avond voor het slapen gaan, moet ze dit toch nog even vertellen.

Wij kijken al uit naar het volgende optreden!

Bestel jouw Kapitein Winokio cd’s

 

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.