Macbook goud
Lifestyle Shoppen

Apple zou hier nooit in huis komen

Imac, iPhone’s, tablets,… van het merk Apple, ik was er vroeger resoluut tegen. Dat was iets voor snobs en ik zou hier helemaal niet aan mee doen. Ik was heel erg blij met mijn oude gsm. Mijn mobieltje deed perfect waarvoor het gemaakt was nl. telefoneren. Ik had helemaal geen nood aan andere snufjes.

Geert daarentegen was echt een liefhebber, grotendeels omdat hij vaak bezig is in de grafische sector. Een Mac was het van het, niet kapot te krijgen. Hij kon dit heel erg goed gebruiken voor al zijn toekomstig voorbereidend werk als leerkracht en voor zijn eigen studie 3D die hij wou gaan volgen.

Op dat moment woonden we nog thuis en waren we volop al onze centjes aan het sparen om alleen te kunnen wonen. Ik kon het niet over mijn hart krijgen om dan plots ons spaargeld naar beneden te zien gaan voor een computer. Tot op een dag, mijn nonkel mij aansprak omdat hij iemand kende die zijn gloednieuwe Apple computer voor een spotprijsje weg deed. De persoon kon er niet mee overweg en had zich een miskoop gedaan. Ik hoorde de belachelijk lage prijs en sprak met mijn nonkel af om Geert met een smoesje mee te krijgen naar de verkoper. Enkele dagen later, was Geert door het dolle heen toen hij hoorde dat de computer voor hem was. Alles was nog nieuw. Het plastic hing er nog aan en de garantie zat er bij.

Ondertussen is dat al zo’n 4 jaar geleden. Ik heb uren gevloekt op dat onding die ik toch in huis had laten komen, omdat ik gewoon was om met windows te werken. Na enige tijd was ik er toch aan verkocht en nu zou ik helemaal niet meer zonder kunnen. Wat een praktische computer! Alles lijkt vanzelf te gaan. Alles is logisch. Een prima “investering”. Na enkele maanden, leek het mij ook gemakkelijk om voor mijn toenmalige webwinkel mijn mails te kunnen lezen, wat opzoekingswerk te doen of om het beheer van mijn webshop te doen via een Smartphone. Ik spaarde voor een iPhone. Tot op dit moment heb ik hier nog geen spijt van. Aangezien mijn laptop zijn beste tijd had gehad, heeft de iPhone mijn laptop vervangen. Ik kan er werkelijk alles mee doen.

Nu is mijn oog gevallen op de onderstaande Macbook beauty. Twijfel…twijfel… Het prijskaartje van bijna 1800,- euro is momenteel echt veel te hoog. We kregen enkele maanden geleden een baby, kochten net een huis, nieuwe meubeltjes en als het nog kan, willen we graag nog op vakantie gaan deze zomer. Het zal dus nog even wachten zijn vooraleer ik blogberichten kan schrijven op deze Macbook.

Macbook goud

Macbook goud

Macbook goud

 

Foto’s: Lab9

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Ik ken het dilemma. Mijn iPhone is aant dood gaan. Maar er zijn geen centen voor een nieuwe op dit moment. Ik blijf het ding maar reanimeren. Want ik vertik het om een andere gsm te kopen. I love Apple!

  2. It’s a beauty inderdaad ;-O. Gho wauw… Een baby, , trouwen, een huis, nieuwe meubelen… How did you manage to do all that :-O. Ik vind deze leeftijd echt moeilijk om alles op een rijtje te krijgen in deze dure maatschappij…

    1. Ik probeer telkens zoveel mogelijk te sparen, ook al is het maar een euro. Het zit hem vaak in kleine dingen. En ohja… i love couponning! Jammer dat het er hier niet aan toe gaat zoals in Amerika.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.