tijdschriften voor ouders
lezen Lifestyle Mama Moederschap Ouderschap Zwangerschap & opvoedingsboeken

Boeiende tijdschriften voor ouders

Lees je net zoals mij graag boeken en boeiende tijdschriften over het ouderschap? Ik deel je met veel plezier welke tijdschriften ik graag in huis haal.

Foto: Kiind

Kiind

Hét tijdschrift voor iedereen die interesse heeft in natuurlijk ouderschap en absoluut onze favoriet. Kiind inspireert tot relaxter leven met kinderen. Zonder te bagatelliseren. Dat het mooie ouderschap ook zijn minder schone kantjes heeft, wordt hier niet verbloemd. In dit tijdschrift blikt men graag eens terug naar hoe het vroeger was en hoe we dit in de huidige maatschappij nog kunnen toepassen. Daarnaast pikt het moois uit iedere tijd en uit iedere cultuur mee. Ze geloven dat gezond leven blij maakt en dat blij zijn gezond is. Kiind is gek op spelen, want huttenbouwen is ook opvoeden! Dit tijdschrift is er voor iedereen die graag een bewuste keuze maakt voor zijn kinderen en zichzelf.

Een prachtig tijdschrift om in het zicht (en binnen handbereik) te leggen. Daarbovenop kan je hem ook verkrijgen als e-book. Handig handig handig!

tijdschriften voor ouders

Ouders van Nu

Ouder van Nu is er speciaal voor alle mama’s van baby’s en kleuters. Dit tijdschrift voor ouders geeft je alle info waarnaar je op zoek bent om deze fases te (over)/(be)leven. Je leest in dit tijdschrift deskundige advies over de bevalling, kinderziektes, opvoeding, veiligheid en ontwikkeling van je kind. Ook de leuke en herkenbare columns en inspirerende adresjes mag je niet aan je voorbij laten gaan.

Kek Mama

Een leuk glossy tijdschrift voor vrouwen die ook moeder zijn van kinderen tussen 0 en 12 jaar. Persoonlijk vind ik dit tijdschrift ideaal voor de mama’s die al uit de kleuterfase zijn. Met humor en relativering schrijven ze over allerlei thema’s van het ouderschap aan de hand van verrassende verhalen, interviews met andere (bekende) moeders, fotoreportages, betaalbare mode, reizen en meer.

Foto: Kek Mama

Welke tijdschriften lees jij?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Ouders van Nu las ik tijdens zwangerschappen en toen de kinderen nog kleiner waren. Nu leen ik Kek Mama nog wel eens in de bieb. In Ouders van Nu en Kinderen heb ik mijn interesse verloren.

  2. Leuk om dat even op een rijtje te zetten! Ik zou eigenlijk ook weer eens tijd vrij moeten maken voor een magazine..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.