Zoek je mee? Plantenstad

Winactie & boekreview: Zoek je mee? Plantenstad – Katharina Manolessou

Wij mochten samen met detective Basiel en Mila op zoektocht gaan naar het lieveheersbeestje in het boek ‘Zoek je mee? Plantenstad‘ met prachtige illustraties. Lees snel verder om zelf een exemplaar te winnen!

Zoek je mee plantenstad
Bron bol.com

Zoek je mee? Plantenstad

Dit mooie zoekboek van Uitgeverij Klavertje Vier is een prachtexemplaar om in je boekenkast te zetten. In het kleurrijke Plantenstad zijn speurneuzen Basiel en Mila op zoek naar een lieveheersbeestje dat verdwenen is. Op alle kleurplaten zit het kleine rode diertje verstopt. Daarnaast kan je in elke tekening op zoek gaan naar iemand die huilt, slaapt, vijf bijtjes en vijf muizen. In totaal zijn er nog honderden andere dingen te zoeken in dit zoekboek. Het formaat is lekker groot voor kinderen, waardoor ze zich er helemaal in kunnen verdiepen. Het boek is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Tilde is een klein beetje jonger, maar laat zich zeker en vast niet tegenhouden om dingen te zoeken op de prenten. De illustraties zijn zéér rijk, waardoor ze vast nog enkele jaren plezier zal beleven aan dit boek.

Houden jullie kids ook zoveel van zoekboeken?

Winactie

Wil jij graag samen met jouw kindje dit fantastische zoekboek lezen?

  • Volg House of Diapers op Facebook en/of Instagram.
  • Laat een comment na onderaan deze pagina.
  • Delen van dit bericht is leuk, maar geen verplichting.

 

Meedoen kan tot 22 juli 2018. Deelnames enkel in België en Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt via e-mail en onderaan deze pagina.

De winnaar van deze actie is Puck!

Veel succes!

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf/merk.

17 reacties

  1. Oooh superleuk, zulke doeboeken. Mijn zoontje is pas bijna 2 maar al helemaal van het interactieve voorlezen. Zou hem graaaaaaag winnen, leuk verjaardagscadeautje! :-)))

  2. Luka vindt het kijken, lezen, zoeken,.. in boeken zalig. Het is bij ons een vast onderdeel van de dag. Hij zou er alvast ontzettend blij mee zijn.

  3. Wauw wat tof voor ons mannetje Bing! Dol op zoekboeken en net grote broer geworden dus dit zou een heel mooi cadeau voor hem zijn!

  4. Hi! Wat een mooi zoekboek! Onze kindjes Lennon & Lily houden graag van actief meedoen als ik probeer voor te lezen, aan te wijzen, etc. Dus dit zouden ze echt erg leuk vinden. Ik volg je op FB en hoop je in de toekomst meer te gaan lezen, leuk! Fijne dag nog.

  5. Zo’n leuk boek!! Ik dacht mijn metekindje te plezieren met een Wally zoekboek maar dit is zo veel leuker! Ellen houdt net als haar meter en papa enorm van boeken. Dit zou dus een schitterend geschenk zijn.

  6. Oehhh leuk! I LOVE zoekboeken! Zo gezellig om samen te lezen! Deze kende ik niet maar ziet er mooi uit. Ik doe dus graag mee voor mijn planten-en bloemenliefhebbende meisje. Ik volg je op Facebook. Nu maar duimen :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.