Het is alweer even geleden dat ik nog een maandmenu met jullie heb gedeeld. Om heel eerlijk te zijn, hebben we de afgelopen weken eigenlijk amper een weekmenu opgemaakt. Het waren wat rare dagen met plotse sollicitaties, een korte opleiding bij VDAB en dan de start op een nieuwe job. Die vele nieuwe dingen op een korte periode hebben voor wat chaos gezorgd bij ons thuis.
Ondanks de iets minder gezonde menu, hoop ik dat jullie er toch wat inspiratie uit kunnen halen voor jullie planning.
Maandmenu mei 2017
- pizza
- groentenmix met kipfilet en rijst
- gehaktballetjes in tomatensaus met puree
- witloof met brochette en aardappel
- salade met geitenkaas, dadels, pecannoten en spekreepjes
- zalmfilet met groene asperges en puree
- kalkoenschnitzel met tomaat en koude aardappelsalade
- vleesbrood met witloof en peterselieaardappelen
- restjes van gisteren
- wraps met kip en guacamole
- lasagne
- BBQ-gehaktbrochettes met tomaat en gekruide aardappeltjes
- wortelpatatjes met worst
- restjes van gisteren
- koude pastasalade met tonijn, erwtjes en mais
- kipburger met appelmoes en aardappelen
- asperges op z’n Vlaams met kabeljauw
- quiche met aardappel, mozarella en spekjes
- kotelet met boontjes en aardappelen
- macaroni met kaas en hesp
- BBQ
- kip met pindasaus en noodles
- worst met tomaat en aardappelen
- spaghetti met waterkers en scampi’s
- gebraad met bruine saus, erwtjes en wortelen en aardappelen
- lamsbrochet met paprika en taboulé van bloemkool
- portobello’s gevuld met quinoa, abrikoos en feta
- macaroni met zalm en boontjes
- Wokschotel met rundsvlees
- kalkoencurry met couscous en courgette
Oh leuk, ik zou dat beter ook eens bijhouden. Geeft een goed overzicht hé!
Wat een leuk idee om elke maand de genuttigde gerechten bij te houden. Geeft een goed inzicht in je eetgewoonten.
Wat hebben jullie lekker gevarieerd gegeten, ziet er goed uit
Daar staan lekkere dingen tussen zeg 🙂
ik heb gelijk weer wat inspiratie!