Een foto op canvas laten drukken

Even geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of ik het fijn zou vinden om een foto op canvas te laten drukken. Ik had nog nooit een foto laten afdrukken in het groot om op te hangen. In ons huis hebben we eigenlijk ook helemaal niet zoveel foto’s staan. Daarom vond ik het wel leuk om door Fotofabriek een mooie gezinsfoto te laten drukken om op te kunnen hangen. 

Foto op canvasdoek

“Een foto op canvas wordt gedrukt op een doek dat 100% van katoen is gemaakt, dit is dan ook de reden dat een foto op canvas ook een foto op linnen wordt genoemd. Het canvasdoek wordt met de hand strak om een houtenframe gespannen, zo komt de foto namelijk het mooiste uit. De drukkwaliteit is bij een foto op canvas perfect en het canvasdoek is ook nog eens UV- en waterbestendig. Hierdoor vervagen de kleuren niet en blijft de foto op canvas altijd mooi.” – Fotofabriek

Via de online editor koos ik er voor om deze foto van ons gezin te laten drukken in premium kwaliteit. De foto werd genomen in januari op het strand van Cadzand (Zeeland, NL). Tijdens deze mooie winterse dag gingen we samen met de hond gaan uitwaaien na een hectische periode. Heerlijk genieten van de kust met onze mutsen en dikke jassen aan. Daarna gingen we een warme chocomelk en pannenkoek eten als afsluiter. Een leuke herinnering aan een fijne dag.

Wanneer je het canvas uit de verpakking haalt, merk je onmiddellijk dat het om kwaliteit gaat. Het linnen doek is stevig en van mooie kwaliteit. Aan de achterkant kan je het doek nog extra gaan aanspannen als je dat wenst. Je kan er voor kiezen om het doek in verschillende richtingen op te hangen aan de hand van de verschillende voorziene gaatjes.

Fotofabriek

Het bedrijf is een onderdeel van een full-service reclamebureau en digitale drukkerij. Ze zijn sinds vele jaren gespecialiseerd in het verzorgen van reclame en drukwerk voor winkels in Nederland. Via Fotofabriek bieden ze de mogelijkheid om te profiteren van de uitgebreide kennis en expertise op het gebied van fotobewerking en digitaal drukken. Ze bieden een gratis softwarepakket aan zodat je ook offline kan verder werken aan jouw fotoalbum, verjaardagskalender, wenskaarten,…

Service

De service en de ondersteuning die ze bieden is onwaarschijnlijk goed. Terwijl ik bezig was met het maken van de foto in de online editor, had ik enkele problemen met de computer. Na contact te hebben met Fotofabriek, hebben ze mij uitstekend verder geholpen bij het maken van mijn canvas. Een groot pluspunt, want bij vele grote bedrijven sta je er immers helemaal alleen voor!

32 reacties

  1. Wauw, heel interessant. Ik twijfel er ook al een tijdje over om dat te doen, maar ik ken er ook maar weinig van. Ik geloof dat het ene bedrijf ook het andere niet is 🙂 Geniet van jullie prachtige foto!

    • Ik vind het ook ontzettend leuk om te hebben! Binnenkort maak ik ook een fotoboek van het voorbije jaar. De foto’s zijn veel te leuk om gewoon op computer te hebben staan. Ik blader graag eens in een boek om herinneringen op te halen.

    • Bedankt, Sandy! Wat leuk dat jij er ook eentje hebt. Ik ben nu wel geneigd om sneller af te wisselen en nog een nieuwe te laten maken. Ik heb zoveel mooie foto’s van onze kleine meid. Ik zou ze allemaal willen ophangen.

    • Oh, dat is inderdaad ook heel erg leuk. Ik vind het misschien wel een beetje jammer dat ik deze niet in een kadertje kan steken. Ahja, dat kan wel, maar dat is waarschijnlijk heel erg duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.