kerstkaart

Hippe gepersonaliseerde kerstkaarten (+kortingscode!)

We hebben de Sint nog maar pas uitgewuifd en de kerstman komt al in zicht! Dit jaar zijn we er eens vroeg bij met onze kerstwensen, want we maakten voor de eerste keer online originele kerstkaarten. Benieuwd naar het resultaat? Lees even mee en ontdek een kortingscode onderaan!

kerstkaart

Kerstkaarten versturen

Elk jaar opnieuw heb ik het plan om naar al onze vrienden en familie een mooie kerstkaart te versturen en eigenlijk mislukt dit plannetje altijd. Ik heb geen flauw idee waarom, maar om één of andere reden komt het er gewoon niet van. Meestal kopen we onze kerstkaarten in de Action of Hema, want deze zijn vaak goedkoop en mooi, maar deze zijn niet zo persoonlijk. We denken altijd na over een tekstje voor op de kaart, maar het eindigt vaak in een sec ‘Prettige feestdagen & een fijn nieuw jaar!’. De kaartjes worden dan afgegeven wanneer we familie en vrienden zien om de feestdag te vieren. Momenteel liggen onze nieuwe kerstkaarten al klaar om te versturen.

Kerstkaarten online maken

Wij kozen voor een mooi ontwerp met kerstlichtjes en confetti op Tadaaz, een webshop met allerlei gepersonaliseerde kaarten voor happy moments. Op deze website kan je trouwens ook geboortekaarten, huwelijksuitnodigingen, verjaardagskaarten, bedankingen, decoratie,… laten maken. Met de online editor maak je er in een wip en een knip een persoonlijk ontwerp van. Wij hebben de standaardtekst een beetje aangepast naar onze eigen woorden. Zo stond er op de voorkant origineel ‘Fijne feestdagen toegewenst’.

Kerstkaarten Tadaaz
Printscreen online editor Tadaaz

We kozen er voor om geen speciale kerstfoto te nemen, want eerlijk gezegd… we hebben geen kersttruien of mutsen liggen. Daarom kozen we voor een leuke recente foto van ons gezinnetje tijdens de intrede van Sinterklaas in Brugge.

Na het bestellen van de kerstkaarten, kregen we ze al snel geleverd in de brievenbus. Het resultaat mag er zeker en vast zijn. Het papier van de kaarten is van mooie stevige kwaliteit en de kleurencombinatie van het zwart met goud is prachtig.

Steun een goed doel

Bij het aankopen van jouw kerstkaarten, kan je er voor kiezen om €0,10 per kaart te schenken aan een goed doel. Je kan hiervoor kiezen tussen Artsen Zonder Grenzen, het Kinderkankerfonds of Make a Wish. Wij kozen er voor om het Kinderkankerfonds te steunen. Wanneer je kiest om een goed doel te steunen, komt het logo achteraan op jouw kaart te staan. Persoonlijk vinden wij dit helemaal niet storen.

kerstkaart achterkant

Maak jouw originele kerstkaarten met korting!

Wil je zelf ook mooie kaarten maken om te versturen naar jouw vrienden en familie via Tadaaz? Gebruik dan deze kortingscode van 10%: HOUSE10KR, geldig vanaf €50 bestelwaarde en tot 31/12/2017.

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

48 reacties

    • Dat is zeker waar. Ik vond het wel fijn omdat je er zelf (bijna) geen werk en tijd in moet steken om een mooi resultaat te hebben. Een gemakkelijke oplossing in een drukke periode 🙂

    • Ik begrijp zeker en vast dat je als grafisch ontwerper zelf wilt instaan voor het volledige ontwerp van jouw kerstkaartjes. Jammer genoeg, lukt het nog niet om een eigen ontwerp te uploaden op deze website.

  1. Wat een mooie kaart! Dat is juist een hele spontane mooie foto die jullie hebben gebruikt. Als je het niet had verteld had ik ook niet geweten dat die tijdens de intocht werd gemaakt haha. Ik heb nog geen kaarten gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.