kerstkaart
Creatief Huis & tuin Lifestyle Shoppen Winactie

Hippe gepersonaliseerde kerstkaarten (+kortingscode!)

We hebben de Sint nog maar pas uitgewuifd en de kerstman komt al in zicht! Dit jaar zijn we er eens vroeg bij met onze kerstwensen, want we maakten voor de eerste keer online originele kerstkaarten. Benieuwd naar het resultaat? Lees even mee en ontdek een kortingscode onderaan!

kerstkaart

Kerstkaarten versturen

Elk jaar opnieuw heb ik het plan om naar al onze vrienden en familie een mooie kerstkaart te versturen en eigenlijk mislukt dit plannetje altijd. Ik heb geen flauw idee waarom, maar om één of andere reden komt het er gewoon niet van. Meestal kopen we onze kerstkaarten in de Action of Hema, want deze zijn vaak goedkoop en mooi, maar deze zijn niet zo persoonlijk. We denken altijd na over een tekstje voor op de kaart, maar het eindigt vaak in een sec ‘Prettige feestdagen & een fijn nieuw jaar!’. De kaartjes worden dan afgegeven wanneer we familie en vrienden zien om de feestdag te vieren. Momenteel liggen onze nieuwe kerstkaarten al klaar om te versturen.

Kerstkaarten online maken

Wij kozen voor een mooi ontwerp met kerstlichtjes en confetti op Tadaaz, een webshop met allerlei gepersonaliseerde kaarten voor happy moments. Op deze website kan je trouwens ook geboortekaarten, huwelijksuitnodigingen, verjaardagskaarten, bedankingen, decoratie,… laten maken. Met de online editor maak je er in een wip en een knip een persoonlijk ontwerp van. Wij hebben de standaardtekst een beetje aangepast naar onze eigen woorden. Zo stond er op de voorkant origineel ‘Fijne feestdagen toegewenst’.

Kerstkaarten Tadaaz
Printscreen online editor Tadaaz

We kozen er voor om geen speciale kerstfoto te nemen, want eerlijk gezegd… we hebben geen kersttruien of mutsen liggen. Daarom kozen we voor een leuke recente foto van ons gezinnetje tijdens de intrede van Sinterklaas in Brugge.

Na het bestellen van de kerstkaarten, kregen we ze al snel geleverd in de brievenbus. Het resultaat mag er zeker en vast zijn. Het papier van de kaarten is van mooie stevige kwaliteit en de kleurencombinatie van het zwart met goud is prachtig.

Steun een goed doel

Bij het aankopen van jouw kerstkaarten, kan je er voor kiezen om €0,10 per kaart te schenken aan een goed doel. Je kan hiervoor kiezen tussen Artsen Zonder Grenzen, het Kinderkankerfonds of Make a Wish. Wij kozen er voor om het Kinderkankerfonds te steunen. Wanneer je kiest om een goed doel te steunen, komt het logo achteraan op jouw kaart te staan. Persoonlijk vinden wij dit helemaal niet storen.

kerstkaart achterkant

Maak jouw originele kerstkaarten met korting!

Wil je zelf ook mooie kaarten maken om te versturen naar jouw vrienden en familie via Tadaaz? Gebruik dan deze kortingscode van 10%: HOUSE10KR, geldig vanaf €50 bestelwaarde en tot 31/12/2017.

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Dit vind je misschien ook leuk...

48 Reacties

 1. Wat een leuke kaarten. Onze verhuizing met verhuisbericht verdringt de kerstkaarten van dit jaar

  1. Ah wat sneu, hopelijk ben je snel verhuisd en kan je gauw jouw kaartjes versturen. Veel succes!

 2. Leuk kaartje heb je gemaakt. Ik heb nog een mega voorraad aan gewone kaarten waar ik nog wel even mee doe maar misschien een leuk idee voor daarna.

  1. Hihi, veel kaartjes versturen dit jaar zodat de hoeveelheid gewone kaartjes slinkt. Volgend jaar kan je dan leuke gepersonaliseerde kaarten maken. 😉

 3. Wat een super leuke kerstkaart heb je met je gezin gemaakt. Echt leuk!

  1. Bedankt, Jamey!

 4. Wat onwijs leuk! Dit zou ik ook wel willen doen voor de feestdagen.

  1. Dank je wel, Kayleigh! Aarzel niet om de kortingscode te gebruiken. Hij is nog geldig tot eind december 😉

 5. Super leuk gedaan! Heel origineel met de tekst ook 🙂 Dit zou ik ook wel willen doen!

  1. Heel erg bedankt, Priscilla!

 6. Ziet er mooi uit, maar als ik kaarten zelf wil maken doe ik het wel via word of paint haha. Is toch iets meer budget proof.

  1. Dat is zeker waar. Ik vond het wel fijn omdat je er zelf (bijna) geen werk en tijd in moet steken om een mooi resultaat te hebben. Een gemakkelijke oplossing in een drukke periode 🙂

 7. Ik vind het leuk dat je er ook meteen een goed doel mee kunt steunen!

  1. Ja hé! Dat vind ik ook, Nicole. Het zijn drie mooie organisaties die je kan steunen bij de aankoop van jouw kaartjes.

 8. Wat leuk. De kaart is mooi ontworpen. En idd heel leuk dat deze persoonlijk gemaakt is.

  1. Bedankt, Merle!

 9. Er zitten leuke designs tussen, maar als grafisch ontwerper probeer ik ze elk jaar zelf te maken, maar dit jaar nog geen tijd gehad!

  1. Ik begrijp zeker en vast dat je als grafisch ontwerper zelf wilt instaan voor het volledige ontwerp van jouw kerstkaartjes. Jammer genoeg, lukt het nog niet om een eigen ontwerp te uploaden op deze website.

 10. Door dat de kaart zo persoonlijk is, is het nog leuker om deze te versturen.

  1. Dat klopt! Ik vind het leuk dat de familie op deze manier ook een recente foto van ons heeft.

 11. Leuk ontworpen zeg! Ik ga dit jaar alleen geen kaarten doen, het word eigenlijk steeds minder …

  1. Bedankt, Manon! Wat jammer dat je dit jaar geen kaartjes stuurt. Ik vind het altijd ontzettend fijn om er te krijgen en te versturen (of ja… af te geven in het verleden).

 12. Oh wat een super leuk fenomeen! Ik steek zelf niet zo veel energie in gepersonaliseerde kerstkaarten, maargoed. Wel heel leuk!

  1. Bedankt, Laura!

 13. Wat een leuke foto koos je voor je kerstkaart! Ik heb vorig jaar ook online kerstkaarten besteld, maar geen zelfgemaakte 😉

  1. Dank je wel, Eva! Ik vond het fijn om deze spontane foto van onszelf te gebruiken voor deze kaartjes. Ga je dit jaar voor een gepersonaliseerd kerstkaartje?

 14. Dank je voor de kortingscode! Ik was al van plan om dit jaar iets persoonlijks te doen met mijn kerstkaarten, dus dit komt goed van pas 🙂

  1. Heel graag gedaan! Veel plezier er mee!

 15. Vet leuk! Als ik ook maar de tijd zou hebben, zou ik dit zeker doen! Ik ga denk ik nu een foto van ons 3 op Facebook plaatsen oid… 🙂

  1. Een foto is inderdaad gemakkelijk, goedkoop en snel! Op deze manier kan je ook (bijna) niemand vergeten.

 16. Wat een prachtige kaart geworden en wat heb je een mooi gezinnetje. Ik ga je volgen leuk! -x- Mama van Dijk

  1. Heel erg bedankt!

 17. Super leuk lijkt me dit om te doen! ❁ ❁ ❁
  Wat heb je een mooie blog 🙂

  1. Dank je wel, Florentine!

 18. oh die zijn zo leuk. Ik vind zoiets altijd leuker dan een gewoon gekochte kaart in de winkel.

  1. Dank, Sanne! Ik vind ze zelf ook heel mooi gelukt.

 19. Heel erg leuk! Ik zie zulke kaarten steeds vaker voorbij komen. Dit zijn nog eens kaarten die je bewaard

  1. Helemaal correct Aneta! Wij hebben er ook al eentje aan de kant gehouden om te bewaren.

 20. Heel goed van het goede doel. Ik verstuur ook elk jaar nog kerstkaarten

 21. wat een leuke kaarten! Ik ben nog aan het kijken voor kaarten voor onze verhuizing, zal deze zeker even opslaan

 22. Toen onze kinderen klein waren maakte ik ook altijd fotokaarten. Tegenwoordig vergeet ik zelfs gewone kerstkaarten te sturen.

 23. Ik vind het echt superhandig dat er zoveel mogelijkheden zijn om online kerstkaarten te maken!

 24. Wat een leuke kaart. Leuk versje heb je erop gezet. Super voor de ontvangers.

 25. Wat een mooie kaart! Dat is juist een hele spontane mooie foto die jullie hebben gebruikt. Als je het niet had verteld had ik ook niet geweten dat die tijdens de intocht werd gemaakt haha. Ik heb nog geen kaarten gemaakt.

 26. Oooh, dit is echt enorm leuk! En jouw kaartje is echt prachtig geworden! Echt leuk om zo’n kaarten te sturen en ontvangen!

 27. Hele leuke kaart, persoonlijk en niet zo standaard. En vooral ook: niet te bont. Dat viel me op bij het zoeken naar online kerstkaarten, dat het vaak zo kakelbont is.

 28. Oh ze zijn heel leuk. Bij ons is de traditie een beetje verloren gegaan, toch maar eens terug mee beginnen!

 29. Ik verstuur nooit kerstkaarten maar deze echt heel erg leuk! Misschien toch een keertje doen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.