Hippe telefoonhoesjes

Een tijdje geleden kregen we in onze House of Diapers mailbox een leuke e-mail voor een samenwerking met ‘Hoesjes outlet’, een site waar je online hippe telefoonhoesjes kan bestellen. Ikzelf ben een persoon die graag variatie heeft in haar leven, hierdoor wissel ik ook vaak van telefoonhoes. Ik surfte dus naar de site en werd meteen verrast door de mooie lay-out: simpel en professioneel. Ik klikte verder door naar Iphone, aangezien ik zelf een iPhone 6 heb.

-GASTBLOG-

Er was heel veel keuze, maar na enkele minuten had ik toch 3 hoesjes gevonden die ik leuk vond. De verzending duurde 5 dagen, maar er zat wel een weekend tussen. Dus ik was heel blij met de snelle verzending want dan kon ik ze snel gaan uitproberen. Twee van de drie waren van hard plastiek, 1 was gemaakt uit meer flexibel plastiek. Ik heb persoonlijk liever zacht plastiek omdat ik mijn hoesje vaak aan en uit moet doen doordat ik mijn buskaart in mijn gsm steek. Ik had de hoesjes nog maar net uitgepakt, en mijn broer was al met ééntje gaan lopen. Hij is normaal altijd heel kieskeurig als het op hoesjes aankomt, dus dit was al een goed teken! Ideaal voor een volgend cadeautje.

Goede bescherming

Algemeen was ik zeer tevreden over de hoesjes. De ‘hardere’ hoesjes waren iets moeilijker om mijn telefoon in te steken. Eens hij er echter in zat, zat hij goed vast en beschermd en drukte het niet op mijn knoppen aan de zijkant. Er kwamen geen krassen op en aan de zijkant kwamen de hoesjes over mijn scherm, zodat deze ook extra beschermd was. Dit vind ik één van de belangrijkste zaken bij een hoesje, want je krijgt toch altijd een kleine hartaanval als je je telefoon laat vallen. Ze zijn ook heel erg mooi en handig in gebruik. Aangezien het plastiek wat dikker is, zijn ze van goede kwaliteit en zal ik er nog lang van kunnen genieten. Ik heb heel wat complimenten gekregen over mijn leuke hoesjes en gebruik ze alle drie nog regelmatig.

Gebruiksvriendelijke website & goede service

Ook over de service en de website was ik heel tevreden. De website was gebruiksvriendelijk en duidelijk. Het aanbod is heel erg groot dus voor elk wat wils. Ik ben heel blij met mijn aankopen en als ik in de toekomst een nieuw hoesje zoek, neem ik zeker een kijkje op de website van ‘Hoesjes Outlet’!

 

Foto’s & samenwerking: Hoesjes Outlet

The following two tabs change content below.

Marjolijn

Marjolijn is het twintig-jarig nichtje van Eline. Zij is studente logopedie aan de Universiteit van Gent en praeses van de studentenvereniging VLAK Gent. Al enkele maanden voelt zij de blogkriebels borrelen, waardoor ze graag af en toe een gastblog schrijft.

Laatste berichten van Marjolijn (toon alles)

8 reacties

  1. Dat marmeren hoesje is heel mooi! Ik wissel ook vaak af van hoesje 🙂 Binnenkort ga ik nog eens op zoektocht, want mijn gsm komt terug van zijn chirurgie (lees: laten vallen een maand na de aankoop) en dus moet ik zeker een stevig jasje hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.