Huis & tuin Lifestyle

Verhuizen en een nieuwe job

Deze week zal ons gezinsritme weer compleet veranderen. Ik heb een nieuwe job en deze avond ontvangen we namelijk de sleutel van onze nieuwe woning.

We verhuizen niet naar de andere kant van de wereld, maar naar enkele straten verderop. In ons nieuwe huis hebben we nog enkele kleine werken voorzien zoals schilderen. Op de twee bovenverdiepingen gaan we de huidige vloer weghalen en vervangen door laminaat. Daarnaast brengen we de elektriciteit in orde en willen we graag een groot raam in de living vervangen door een schuifraam. Gelukkig hebben we veel helpende handen.

Vorige week gingen we naar de Ikea om nieuwe meubeltjes te halen. Ik ben een grote fan van alles wat met Ikea te maken heeft. Hierover vertel ik later misschien nog wel eens, want ik kan uren doorgaan over het fantastische van hun reclamecampagnes, marketing, showrooms,… We kochten een nieuw tv-meubel en een nieuwe dressoir. Momenteel kan ik er nog geen foto’s van tonen, want we hebben “gepersonaliseerde” meubels gemaakt.

Het lijkt allemaal nog zo onwerkelijk dat we ons eigen huis hebben gekocht. Volgens mij zal het pas goed doordringen als we daar vanavond met de sleutel in onze hand zullen rondlopen.


Om onze verhuis vlot te laten verlopen, hebben we op elke doos een kleurtje aangebracht. Deze kleuren komen overeen met bepaalde kamers in het huis. Zo zal elke doos netjes in de juiste kamer belanden.

Daarnaast zal ons gezinsleven ook weer even op z’n kop staan, omdat ik vorige week een nieuwe job heb gevonden. Eindelijk! Morgen begin ik al met een ganse week opleidingen te volgen. De job kwam behoorlijk onverwacht. Ik had reeds enkele sollicitatierondes gedaan en het bleef maar duren. Enkele dagen geleden mocht ik terug op gesprek gaan en mocht ik mijn contract tekenen. Ik ben helemaal in de wolken! De gezonde kriebels zijn toch al aanwezig, maar ik vertrek morgen alvast fluitend naar het werk. Ik zal mijn kleine meisje toch missen wanneer ik terug aan het werk ga.

Uiteraard zullen deze veranderingen een invloed hebben op ons gezin voor de komende periode. Ik ben benieuwd!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. Oh waw Eline, wat leuk om dit allemaal te lezen! Het gaat jullie duidelijk voor de wind. Ben ik erg blij om! 🙂 Als ik zo vrij mag zijn: wat deed je hiervoor dan? Of had je op dat moment geen werk? Ik vind jou zo inspirerend! 🙂
    veel liefs x

    1. Bedankt! Ik heb hiervoor in de toeristische sector gewerkt bij een touroperator om autocarreizen op maat te maken. In november heb ik daar mijn ontslag gekregen en ben dan eventjes thuis geweest. 😉

  2. Leuk zeg! Dat zijn best veel veranderingen in een keer. Veel succes gewenst met de nieuwe baan en het nieuwe huis.

    1. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.