WINACTIE: SEEPJE 100% plantaardig wasmiddel

Seepje winactie

Getest en meer dan goedgekeurd! Ik ben een fan geworden van het wasmiddel van Seepje. Ik kocht een tijdje geleden een doosje op basis van de schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht aan. Klik hier om even terug te blikken.

Seepje

Melvin Loggies en Jasper Gabriëlse, beide 23 jaar, studeerden bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam toen ze in maart 2013 met Seepje startte.

Ze introduceerden ‘sociaal wassen’ 2 jaar geleden door gebruik te maken van de schil van de Sapindus mukorossi-vrucht uit Nepal. Deze schil laat een natuurlijke vorm van zeep vrij wanneer hij met water in aanraking komt. Ook een viertal vloeibare varianten volgden waarmee Melvin en Jasper van Seepje ‘samen de wereld schoner en mooier wassen’. Hoe? Door in Nederland samen te werken met een sociale werkplaats en in Nepal te zorgen voor natuurbehoud en verbeteringen in de werk- en leefomstandigheden bij hun Nepalese schillenboer.

De Seepje producten zijn 100% plantaardig en inmiddels verkrijgbaar bij verschillende winkels in Nederland en België. In België kan je de wasmiddelen oa kopen bij de Oxfam wereldwinkels.

Getest
Bij het openen, ontdek je onmiddellijk de schillen, de geurende olie en een katoenen waszakje.

De werking is heel erg simpel. Je steekt 4 hele of 8 halve schillen in het katoenen zakje en plaats deze samen met je kleding in de trommel van je wasmachine. Soms zit er hier en daar een kleiner stukje in. Deze kan je zonder probleem toevoegen in het waszakje. Voeg eventueel 10 druppels etherische olie toe door deze in de wasverzachterbak te druppelen.

Nadat je de nodige schillen uit het zakje hebt gehaald, kan je het zakje weer makkelijk afsluiten met de bijbehorende sticker. Foto’s van een draaiende wasmachine, zal ik jullie besparen. Ik vermoed dat iedere mama maar al te goed weet hoe dat er uit ziet. Onze was ruikt overheerlijk naar een dennenbos op een vroege ochtend. Geert en ikzelf zijn er stapelgek van. Bovendien zijn de vlekken allemaal verdwenen uit de vuile rompertjes en slabben.

Ook de service en de communicatie zijn bij Seepje uitstekend. Als jouw katoenen waszakje kapot is, kan je via de website gemakkelijk én bovendien gratis een nieuw zakje bestellen. Heb je nog vragen dan helpen deze enthousiaste wasjongens je graag verder.

***WINACTIE***

Ik mag van Seepje iemand heel erg gelukkig maken. Via deze winactie maak je kans om een Seepje wasmiddel product naar keuze te winnen. Het enige wat je moet doen is jouw favoriete product kiezen in de webshop en je keuze hier onderaan bij de reacties plaatsen.

Deze actie loopt tem 25 februari 2016. De winnaar zal daarna eerstdaags bekend worden gemaakt op de facebookpagina van House of Diapers.

Veel succes!

27 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.