Seepje winactie

WINACTIE: SEEPJE 100% plantaardig wasmiddel

Seepje winactie

Getest en meer dan goedgekeurd! Ik ben een fan geworden van het wasmiddel van Seepje. Ik kocht een tijdje geleden een doosje op basis van de schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht aan. Klik hier om even terug te blikken.

Seepje

Melvin Loggies en Jasper Gabriëlse, beide 23 jaar, studeerden bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam toen ze in maart 2013 met Seepje startte.

Ze introduceerden ‘sociaal wassen’ 2 jaar geleden door gebruik te maken van de schil van de Sapindus mukorossi-vrucht uit Nepal. Deze schil laat een natuurlijke vorm van zeep vrij wanneer hij met water in aanraking komt. Ook een viertal vloeibare varianten volgden waarmee Melvin en Jasper van Seepje ‘samen de wereld schoner en mooier wassen’. Hoe? Door in Nederland samen te werken met een sociale werkplaats en in Nepal te zorgen voor natuurbehoud en verbeteringen in de werk- en leefomstandigheden bij hun Nepalese schillenboer.

De Seepje producten zijn 100% plantaardig en inmiddels verkrijgbaar bij verschillende winkels in Nederland en België. In België kan je de wasmiddelen oa kopen bij de Oxfam wereldwinkels.

Getest
Bij het openen, ontdek je onmiddellijk de schillen, de geurende olie en een katoenen waszakje.

De werking is heel erg simpel. Je steekt 4 hele of 8 halve schillen in het katoenen zakje en plaats deze samen met je kleding in de trommel van je wasmachine. Soms zit er hier en daar een kleiner stukje in. Deze kan je zonder probleem toevoegen in het waszakje. Voeg eventueel 10 druppels etherische olie toe door deze in de wasverzachterbak te druppelen.

Nadat je de nodige schillen uit het zakje hebt gehaald, kan je het zakje weer makkelijk afsluiten met de bijbehorende sticker. Foto’s van een draaiende wasmachine, zal ik jullie besparen. Ik vermoed dat iedere mama maar al te goed weet hoe dat er uit ziet. Onze was ruikt overheerlijk naar een dennenbos op een vroege ochtend. Geert en ikzelf zijn er stapelgek van. Bovendien zijn de vlekken allemaal verdwenen uit de vuile rompertjes en slabben.

Ook de service en de communicatie zijn bij Seepje uitstekend. Als jouw katoenen waszakje kapot is, kan je via de website gemakkelijk én bovendien gratis een nieuw zakje bestellen. Heb je nog vragen dan helpen deze enthousiaste wasjongens je graag verder.

***WINACTIE***

Ik mag van Seepje iemand heel erg gelukkig maken. Via deze winactie maak je kans om een Seepje wasmiddel product naar keuze te winnen. Het enige wat je moet doen is jouw favoriete product kiezen in de webshop en je keuze hier onderaan bij de reacties plaatsen.

Deze actie loopt tem 25 februari 2016. De winnaar zal daarna eerstdaags bekend worden gemaakt op de facebookpagina van House of Diapers.

Veel succes!

27 reacties

 1. Voor mij de “gewoon neutraal” aangezien ik dankzij mijn zwangerschap even geen geuren kan verdragen. Wil dan ook graag eens testen of het echt “neutraal” is . Hihi

 2. Ik had gehoopt op vers-gemaaid-gras geur maar de ochtend-in-het-bos geur lijkt mij ook super !! Ik ben benieuwd wie zal winnen …. 😉

 3. Tintelfris-pakketje! Prachtige naam, met hopelijk een even mooi product en wasresultaat!
  Het is leuk om te lezen dat jullie er al tevreden over zijn.
  Ik ben heel benieuwd en nieuwsgierig om zelf als wasman hiermee aan de slag te gaan!
  Gaan de moddervlekken ook makkelijk uit de frisbeekledij van Geert hiermee?

  • Werkelijk alle vlekken gaan er uit, behalve de hardnekkige kakavlekken. Die gaan er ook niet uit met gewoon wasmiddel uit de supermarkt. Maar ik denk dat je daar nog niet zoveel last van hebt hé 😉

 4. Klinkt veel belovend! Ik las er al over in het Oxfam-blad, maar leuk te lezen dat het ook effectief doeltreffend is. Groot pluspunt voor mij is de eerlijke handel en milieuvriendelijkheid!
  Mijn favoriet is “zomerse vakantie geur”, de rustgevende lavendelgeur, zalig!

 5. Ochtend in het bos geur lijkt me heerlijk… Je vorige blogpost maakte me al wat nieuwsgierig, wanneer de fles die ik van het werk krijg op is, ga ik toch eens seepje proberen.

 6. Ik ben zeer nieuwsgierig naar dit product en ik opper ‘Zomerse vakantie geur‘ .Als ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen voor het milieu 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.