jeugdboekenmaand
lezen Lifestyle

Jeugdboekenmaand

Jeugdboekenmaand 2019 gaat over de vriendschap. ‘Er zijn goede vrienden, beste vrienden, verloren en vergeten vrienden, vrienden van op school, vrienden van de voetbalclub, vrienden die familie zijn, oude vrienden, nieuwe vrienden, voorlopig onbekende vrienden, onzichtbare vrienden, boekenvrienden, dierenvrienden, Facebookvrienden, verre vrienden, vrienden voor heel even en vrienden voor altijd.’ – jeugdboekenmaand

Lezen

Het verwondert jullie vast niet dat ook wij in maart heel graag mee doen aan de jeugdboekenmaand van dit jaar. Er worden hier maandelijks heel wat boeken gelezen door mezelf en de kindjes. Tilde houdt er zich aan om ‘s avonds voor het slapen gaan een (of twee) boeken te lezen. Dat doe ik natuurlijk met héél veel plezier. Op de blog verschijnen regelmatig winacties of leuke reviews van kinderboeken of boeken over zwangerschap, opvoeding en ontwikkeling van het kind. Neus hier gerust eens rond.

Lees ook: slimme opbergtips voor kinderboeken
Lees ook: over hoe ik dit jaar 100 boeken wil lezen

jeugdboekenmaand

Activiteiten jeugdboekenmaand

In jouw buurt zijn er vast ook heel wat boeiende activiteiten en workshops te doen tijdens de jeugdboekenmaand. Check hun agenda om te kijken wat er bij jou in de stad wordt georganiseerd.

Winactie

Momenteel is er een fantastische winactie op de blog! Win een boekenpakket met twee speelboeken waarbij jij (of je kindje) het verhaal zelf kan bepalen. Eindeloos leesplezier gegarandeerd! Meedoen kan nog tot en met donderdag 28 februari 2019. Go go go!

Lezen jullie graag? Heb je al activiteiten gepland tijdens de jeugdboekenmaand?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.