alles over sinterklaas door de spiekpietjes
Kids Kleuter lezen Lifestyle Peuter Prentenboeken

Alles over Sinterklaas door de Spiekpietjes

Heb je je ooit al afgevraagd hoe Sinterklaas er uit zag als baby? Had hij ook driftbuien zoals jouw peuter? In het boek ‘Alles over Sinterklaas door de Spiekpietjes‘, bekijken we samen met de pieten de herinneringen van Sinterklaas.

alles over sinterklaas door de spiekpietjes

Alles over Sinterklaas door de Spiekpietjes

Sinterklaas bewaart allerlei spulletjes op zolder. Zijn babyfoto’s, zijn kinderkleertjes, en zelfs zijn geheimen! De Spiekpietjes kijken er eens goed rond en ontdekken allerlei leuke weetjes over de Sint.

Onze kinderen vonden dit boek GEWELDIG leuk. Vooral de foto waarop Sinterklaas als baby zijn groentepap in het rond gooit en zelf volledig besmeurd is met zijn papje.

De tekst in het boek is kort waardoor het voorlezen behoorlijk snel gaat. Tijdens het lezen ben je langer bezig met het bekijken van de prenten, net alsof het een fotoalbum is dat je samen met de Spiekpietjes hebt gevonden hebt op de zolder.

Lees ook: recept ‘gezonde’ pepernoten maken
Lees ook: letterbanners met de leukste sintquotes

Foto: Standaard Boekhandel

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Op het verlanglijstje voor volgend jaar 😅 We hebben al enkele boeken van de spiekpietjes maar deze had ik nog niet gezien. Lijkt me helemaal geweldig en vooral lachen! 😁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.