Baby & peuterboeken Kids Kleuter lezen Lifestyle Peuter Prentenboeken

Halloween voorleesboeken voor peuters en kleuters

Wil je graag samen met jouw kleine bengel griezelen? Ik geef je graag enkele tips voor leuke Halloween voorleesboeken voor peuters en jonge kleuters.

Het spookje en de vleermuisjes

Het spookje woont met de muisjes en de spinnetjes in het kasteel. In het hoogste torentje durven ze niet te komen. Tot ze op zoek gaan naar de grote ketel om pompoensoep te maken… Met hun nieuwe vriendjes uit het torentje én met de dieren van het bos vieren ze daarna een geweldig griezelfeest!

Het spookje en de vleermuisjes‘ is een spannend maar vooral leuk en grappig prentenboek over griezelen rond Halloween. Met veel spelletjes en opdrachten geschikt voor kindjes vanaf 3jaar.

Het monsterbonsterbulderboek

In Het monsterbonsterbulderboek tovert Bruno zijn ouders tot monsters. Maar het leven met maffe monsterouders is toch niet zo leuk als hij dacht. Ze maken te veel lawaai en veel te veel rommel. Lukt het Bruno zijn ouders weer terug te toveren? Kleuters vinden dit verhaal fantastisch!

Kas en saar vieren Halloween

Een vrolijk en herkenbaar verhaal over een Halloweenfeest op school. ‘Kas en Saar vieren Halloween‘ is een leuk boek voor heksjes en spookjes vanaf 3 jaar. 

Het is Halloween! Kas en Saar mogen enge kleren aan naar school. Daar drinken ze een toverdrankje, gaan ze op speurtocht, doen ze leuke spelletjes en maken ze griezelige knutselwerkjes. En dan komt de geheimzinnige spookjesjager op bezoek. Op wie lijkt hij?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.