Mijn peuter speelt
Baby & peuterboeken Creaboeken Kids Kleuter lezen Lifestyle Peuter

Mijn peuter speelt!

Je kleintje bezig houden is niet altijd even eenvoudig, maar dankzij dit boek heb je een heleboel ideeën bij de hand. Mijn peuter speelt! bevat 60 leuke en creatieve spelletjes voor je peuter en kleuter.

Mijn peuter speelt!

Dat ik fan ben van de boeken van Mama Baas steek ik hier niet weg. Ook dit boek ziet er niet alleen grafisch heel erg leuk uit. Het geeft je een hoofd bomvol ideetjes en de goesting om onmiddellijk te beginnen knutselen met of voor jouw kleine uk. Naast het aanbieden van een leuke activiteit, wil Paulien tegelijkertijd ingaan op de kinderen hun ontdekkingsgevoel en hun fijne motoriek stimuleren. Paulien verzon haar eigen spelletjes en haalde ook ideeën online. Wie houdt van Pinterest zal dan ook het één en ander herkennen.

Mijn peuter speelt

Mijn peuter speelt! bevat maar liefst 60 spelletjes, onderverdeeld in drie categorieën: 12-18 maanden, 18-24 maanden en 2-3 jaar. De eenvoudige spelletjes zijn allemaal relatief snel uit te voeren met materialen die we meestal wel in huis hebben liggen: wc-rolletjes, kartonnen dozen, pasta, watten tot melkkarton. Bij alle spelletjes staat een materiaallijst en een beschrijving met illustraties en eventuele variates. Daarnaast vind je telkens een foto om je te inspireren. Wie creatief is, kan veel van de spelletjes naar zijn eigen hand zetten.

Cadeautip

Ben je nog op zoek naar een praktisch kraamcadeau, verjaardagscadeau of gewoon een cadeautje voor jezelf als ouder? Het boek Mijn peuter speelt! is zeker een aanrader voor iedereen met kleine kindjes. Ik zou hier toch zeker heel erg blij mee geweest zijn.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf/merk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.