Lifestyle Shoppen

Speelgoed, kledij of eten kopen met korting

Wie House of Diapers ook op Facebook volgt, heeft vast gezien dat ik onlangs een hele boel dozen toegestuurd kreeg van Vente Exclusive. Speelgoed, kledij of eten kopen met korting? Ik doe dit met héél veel plezier.

Korting

Ik hou van koopjes en probeer overal zoveel mogelijk korting te krijgen. Onze kast staat dan ook grotendeels gevuld met producten die we gratis kregen of aan een prikje kochten in de winkel. En bovendien… ik schaam me hier totaal niet voor! Alle centen die we kunnen uitsparen, zijn mooi meegenomen vind ik.

Couponing

Bonnetjes, online kortingen, klantenkaarten … ik ben soms echt niet te houden. Ik probeer telkens de beste deal te verkrijgen als ik winkel. Als er in België iets zou bestaan zoals het couponing in Amerika, dan heb ik vast een nieuwe job én zou ik een nieuw huis met een gigantische opbergruimte nodig hebben. Reclame in de brievenbus krijgen, vind ik een plezier. Met een lekkere kop koffie en een pakje reclame in mijn handen, ben ik eventjes zoet. Ik knip of scheur er de interessante bonnen uit. Online breng ik een bezoek aan de website van Promolife. Daarna bekijk ik wat ik kan gebruiken in onze voorraadkast. Om heel eerlijk te zijn, kan ik altijd wel iets gebruiken. Hierna vliegen de bonnen in mijn handtas, want ik heb ze liefst altijd bij. Als ik een winkel passeer, neem ik de bon er uit en ga ik naar binnen om het gratis product op te halen. Een goede tip: laat je op dit laatste punt niet verleiden om nog snel wat andere dingen mee te nemen. Daarnaast hoef je je niet te schamen om enkel dat gratis product mee te nemen. De winkels hebben het tenslotte in hun folder geplaatst.

Wasproducten

Op Vente Exclusive kocht ik in oktober 6 wasproducten van Persil voor donkere en gekleurde was, 6 wasverzachters van Le Chat en 12 toiletblokjes van Bref. Dit allemaal voor net geen 60 euro. Een goed koopje dus!

Speelgoed en kledij

Ook voor kledij en speelgoed probeer ik telkens om mooie korting te bekomen. Ik hou het in de gaten wanneer er in de buurt een uitverkoop is voor speelgoed of (tweedehands)kledij. Meestal is dat in de lente of in het begin van de zomer. Op deze verkoop scoren wij vaak al de kerstcadeautjes, verjaardagscadeautjes of de sinterklaaspakjes voor ons kindje en voor de pete- en metekinderen. Enig nadeel is de grote smak geld die plots van je rekening gaat, maar uiteindelijk is het veel voordeliger op deze manier.

Kopen jullie soms producten, kledij of speelgoed met korting?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Nog nooit van gehoord. Eens een kijkje gaan nemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.