Fitmom
Beauty Eten Kookboeken lezen Lifestyle Mama Moederschap Winactie

WIN #FitMom om samen met je kind fitter te worden

Over het boek #Fitmom heb je vast al eens wat horen vallen op Facebook, het nieuws of in één of ander tijdschrift. Het is een ware rage op het internet én daarbuiten. Ik was dan ook razend benieuwd om dit populaire boek te lezen waarbij je in 100 dagen fit kunt worden samen met je kind. Benieuwd of het wat voor mij was? 

#FitMom in 100 dagen fit samen met je kid

‘100 days of dedication’ – meer zou er niet nodig zijn om die extra kilo’s kwijt te raken en terug in vorm te geraken. In 3 fases bereik je jouw resultaat door te letten op je voeding en door oefeningen te doen. De oefeningen kan je 10 minuten per dag alleen of samen met je kindje doen. Door de unieke work-outs samen met je kind te doen, werk je zowel aan je lichaam als aan de band met jouw baby. Twee vliegen in één klap dus. Delphine schreef het boek aan de hand van haar eigen ervaringen als personal fitnesstrainer en moeder.

De eerste fase is vooral gericht op vetverbranding, daarna komt de opbouwende fase en dan de onderhoudsfase. Dat wordt allemaal gekoppeld aan zestig gezonde gerechten. Vooraan in het boek vind je een voedingstabel om een overzicht te hebben over wat je kan eten.

Ondertussen heb ik dit boek al een tijdje in huis en heb ik het met heel veel plezier doorgelezen. Er staan heel wat handige tips, fijne oefeningen en goede recepten in. De verschillende stappen staan mooi uitgelegd, waardoor je gemotiveerd bent om de oefeningen te volgen.

Weight Watchers combineren met #Fitmom

Toch is het volgen van dit programma niet helemaal voor mij weggelegd. Aangezien ik nog borstvoeding geef, moet ik er voor blijven zorgen dat ik voldoende maaltijden heb per dag. Een dieet zoals #Fitmom zou voor mij te streng zijn waardoor ik me niet goed in mijn vel zou voelen. Daarnaast ben ik nog steeds wat aan het sukkelen met mijn knie, waardoor ik vele oefeningen niet kan doen. Laat het geen excuus zijn. Ik startte daarom vorige maand met Weight Watchers en ben van plan om de recepten uit #Fitmom te combineren met deze uit mijn WW Flex-programma. Het boek verdwijnt dus zeker niet uit mijn boekenkast. Na de borstvoedingsperiode kan ik dit programma proberen volgen zoals het hoort.

Lees ook meer over: Weight Watchers

fitmom

Winactie

Zin om samen met je kind leuke oefeningen te doen én zelf fitter te worden? Wil jij graag dit boek vol handige tips winnen?

 • Volg House of Diapers op Facebook.
 • Laat een comment na onderaan deze pagina.
 • Delen van dit bericht is leuk, maar geen verplichting.

 

Meedoen kan tot 4 oktober 2018 met een geldig e-mailadres. Deelnames enkel in België en Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt via e-mail en onderaan deze pagina.

Veel succes!

 

De winnaar van deze actie is Anita te Gussinklo.

 

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf/merk.

Uitgelichte foto: Lannoo

Dit vind je misschien ook leuk...

7 Reacties

 1. Melissa Delva says:

  Dit wil ik wel testen!

 2. Anita te Gussinklo says:

  Ik deel de actie op Facebook en maak graag kans.

 3. Jolanda says:

  Oh dat lijkt me een super handig boek! En een goede motivatie om weer wat meer te gaan bewegen 🙂

 4. Ik doe graag mee! Heb een hele actieve dochter van 2 jaar. Nu de donkeredagen er weer aankomen, lijkt mij dit een super leuke manier om ons samen in beweging te houden. Ook is het mooi mee genomen dat mijn laatste kilotjes er eindelijk vanaf gaan 😀

 5. Barbara says:

  Mijn lief en ik hebben vandaag net fase 1 van 100DOD achter de rug. Ik leende echter het boek van mijn nicht, ik zou het super vinden om het ook zelf te hebben. Na 30 dagen dedication heb ik dit wel verdiend denk ik :).

 6. Jolanda says:

  Hoi! Is hier al een winnaar van gekozen? 🙂

  1. Dag Jolanda, de winnaar van deze actie is Anita geworden. Bedankt voor jouw deelname. Binnenkort verschijnen er opnieuw fantastische winacties op de blog. Liefs, Eline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.