BoobBirds
Beauty Mama Winactie

Winactie & review – Boobbirds herbruikbare borstkompressen

Even geleden schreef ik al dat ik gebruik maak van herbruikare borstkompressen. Ik kreeg van Kaatje Katoen een set BoobBirds om te testen. Zijn ze beter dan de Aliexpress versies die ik eerder kocht? Lees snel verder en maak zelf kans om een herbruikbare kompressen te winnen!

BoobBirds
Bron: boobbirds.com

BoobBirds herbruikbare borstkompressen

De verpakking van deze kompressen vind ik heel erg mooi. Het is het soort doosje dat ik zelf onmiddellijk zou meenemen uit de rekken. BoobBirds kan je verkrijgen in 3 verschillende maten: small (t.e.m. cup C), medium (cup D-E) en large (cup F of groter). Ik koos voor een medium cup en ze zitten prima in mijn borstvoedingsbh.

Op Aliexpress had ik geen keuze tussen verschillende maten. Ik kreeg dan ook enorme exemplaren toegestuurd die bovendien erg ruw zijn. Het valt me direct op dat de kompressen van BoobBirds lekker zacht aanvoelen. Ook de vorm is speciaal. Ze zijn niet helemaal rond (eerder ovaal), waardoor ze perfect in mijn bh passen. Door deze unieke vorm zijn ze niet zichtbaar onder mijn kleding. Ook onder een strakke t-shirt vallen deze borstvoedingskompressen helemaal niet op.

BoobBirds

De BoobBirds zijn gemaakt van 2 lagen bamboeviscose en hebben een drooghoudlaagje aan de buitenzijde. Bamboe absorbeert immers veel vocht. Ze voelen heel erg dun, maar zijn zeker goed. Ik heb nog geen enkel lekje gehad sinds ik deze borstvoedingskompressen gebruik. Het drooghoudlaagje is zuurstofdoorlatend, zodat de huid kan ademen. Mijn kompressen van Aliexpress vliegen op de reserve, want deze BoobBirds zijn veel aangenamer om dagelijks te gebruiken.

Ook het kostenplaatje mag ik niet vergeten vermelden. Een set Boobbirds kost 16,95euro voor 2 paar. Een gigantisch prijsverschil met de Aliexpress versie, maar ze zijn het ook zoveel meer waard. Door deze kompressen te gebruiken, bespaar ik elke week een aantal euro’s en zijn lekker duurzaam bezig.

Winactie

Wil jij graag een set BoobBirds herbruikbare borstkompressen t.w.v. 16,95 euro winnen?

 • Volg House of Diapers & Kaatje Katoen op Facebook.
 • Laat een comment na onderaan deze pagina.
 • Delen van dit bericht of een zwangere vriendin taggen is leuk, maar geen verplichting.

 

Meedoen kan tot 2 augustus 2018 met een geldig e-mailadres. Deelnames enkel in België en Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt via e-mail en onderaan deze pagina.

Veel succes!

De winnaar van deze actie is Astrid H.!

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf/merk.

Dit vind je misschien ook leuk...

49 Reacties

 1. Stephanie says:

  Kindje 1 is onderweg en was sowieso al van plan om herbruikbare borstcompressen aan te schaffen. Dit merk ken ik echt niet, ben wel benieuwd. Hopelijk mag ik ze uitproberen.

 2. Marjolein says:

  Met deze hitte en de plotse nood aan compressen nu i terug aan het werk ben… Doen mij rondkijken naar herbruikbare compressen aangezien ik echt jeuk krijg van de wegwerpbare prul…
  Ik heb ervaring met 1 soort maar als ik jouw beschrijving lees ben ik direct fan van deze zeelzachte compressen!!
  Dus ik doe graag mee aan de winactie 😄😄😆

 3. Claudia Diependaal says:

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn zwangere zusje!

 4. Mieke says:

  Zou binnenkort wel eens van pas kunnen komen 😉 en we willen deze keer ALLES herbruikbaar doen.

 5. Tamara says:

  Ik doe heel graag mee. Bij ons tweede kindje hoop ik weer borstvoeding te geven., dan zou dit erg handig zijn.

 6. Lisa says:

  Oeh, deze mooierds zou ik graag winnen! Ben nu zwanger van mijn 2e en ben die wegwerpdingen helemaal zat. Dit zou een uitkomst zijn.

 7. Carola says:

  Een ervaringsdeskundige aan het woord over wasbare borstcompressen, heel fijn! Met ons eerste kindje op komst en het streven om zo veel mogelijk wasbaar te doen, zou ik deze borstcompressen zeker willen uitproberen.

 8. Saar says:

  Ik doe graag mee voor mijn beste vriendin. Ze leent 2 paar van mijn wasbare compressen, maar een setje voor haarzelf zou natuurlijk fijner zijn! Samen zwanger geweest en nu samen bv geven aan onze mannetjes!

 9. Saar says:

  Ik zou heel graag een setje willen winnen voor mijn beste vriendin. Momenteel leent ze 2 paar van mijn wasbare compressen. We waren samen zwanger en geven nu samen bv aan onze mannetjes. Zo fijn een vriendin zoals zij!

 10. Linda says:

  Leuk geschreven. Ik ben ook van plan ze te gaan gebruiken als ik straks bevallen ben van ons eerste kindje, dus dit zou heel goed uitkomen!

 11. Wieke says:

  Jaaaaa! Die wil ik wel graag winnen! Straks als ik in december beval gaan de compressenber weer met bakken doorheen!

 12. Everlike Diepenbroek says:

  Bij de komst van ons zesde kindje, en na heel wat wasbare compressen zouden dit de ideale compressen moeten zijn. Ik zou ze graag willen gaan proberen zodat ik al mn gewone kleding weer kan dragen zonder dat je ziet dat je borstvoeding geeft!

 13. Alletta Ferreira Roncal says:

  Ik wil ze straks ook uit proberen voor nr 2! Een wasbare compres die je niet onder je kleding ziet zou echt een uitkomst zijn!

 14. Wilma says:

  Ik doe graag mee. Over 3 weekje uitgeteld van ons 2e kindje.. en zeker van plan om weer borstvoeding te gaan geven.. ik wil ze graag uitproberen.

 15. Nicole says:

  Ik wil ze heel graag proberen. Ben al fan van kaatje katoen. Heeft mijn eerste veel plezier van gehad qua luiers, nu ben ik erg benieuwd naar de zoogkompressen. Hopelijk mag ik ze gauw testen.

 16. Martine says:

  Die zou ik heel graag willen winnen, ik heb sinds kort wasbare compressen. Dat bevalt echt veel beter dan die wegwerp kriebel dingen. Ik heb nu maar 3 setjes dus blijf aan het wassen. Als ik deze review lees lijkt het me fijn om deze te gaan gebruiken!

 17. Femke says:

  Wat een toffe winactie! Ik ben 18 oktober uitgerekend van mijn eerste kindje. De wasbare luiers liggen al klaar, maar wasbare borstkompressen heb ik nog niet. En aangezien ik ook van plan ben om lang borstvoeding te gaan geven, komen ze heeeel goed van pas. Duimen!

 18. Gerrie says:

  Ik ben een weekje geleden bevallen van ons 4e kindje en gebruik ook de pads van Ali express… Steeds natte hemden en shirts idd, daarom zou ik héél graag deze pads willen proberen!

 19. Joanne says:

  Eergisteren zou mijn mini al mogen komen. Maar ik denk dat het wacht tot de hele grote broer en hele grote zus terug zijn van vakantie – nog 5 dagen. We zijn nieuwsgierig en benieuwd hoe de kleurige wasbare luiers staan. De borstcompressen zijn een goede aanvulling op de “collectie”. Wie weet. Ik duim.

 20. Suzanne says:

  Ik geef nu borstvoeding en de zoogcompressen zijn niet aan te slepen ik wil graag een duurzamer alternatief gebruiken en dit klinkt goed!!

 21. Joanne says:

  Wauw super handig voor mijn lieve zus die bv geeft! Zelf heb ik ook bij alle twee mijn kinderen een jaar gevoed!

 22. Hilde says:

  Oh ik ben nieuwsgierig of deze beter onzichtbaar zijn dat die rare grote schijven die ik in mijn bh heb. Ik heb Lizzy pads geprobeerd, die zijn wel beter onzichtbaar maar ik vind ze met dit weer zweterig.

 23. Esther says:

  Zou deze graag winnen om aan mijn (nu nog) zwangere zus cadeau te doen!

 24. Karin says:

  Er valt zeker met dit warme weer niet tegenop te wassen, dus ik kan nog wel een setje gebruiken. En ik ben heel benieuwd naar de BooBBirds!

 25. Rianne says:

  Ik doe graag mee met deze winactie! Kindje nr 2 is onderweg. Uitgerekend op 5 december dus zou meteen een leuk eerst sinterklaascadeautje zijn! Bij de 1e met veel plezier borstvoeding gegeven. Herbruikbare en vooral zachte compressen zijn echt een must.

 26. Ines Verhaeghe says:

  Bijna halverwege mijn eerste zwangerschap en dankzij de tag van een va mijn beste vriendinnen dit gevonden. Wat zou het mijn eerste borstvoedingsavontuur leuk maken om direct ook bewust en milieuvriendelijk te kunnen omgaan ermee. Ik duim voor mezelf en mini-baby in mij! 😊

 27. Jorien says:

  Ik zou deze graag willen winnen, want ik heb een dochtertje van 3 maanden en ben nog lang niet klaar met borstvoeding geven, maar wel met doorlekken ;-). Daarna zou ik ze aan mijn zus uitlenen die verwacht in oktober een kleintje!

 28. Miriam says:

  Ja ik doe graag mee! Nu 34 weken zwanger en spulletjes aan het afvinken. Wasbare zoogcompressen ontbreken nog, maar zijn super welkom omdat we duurzamer willen leven ❤️🤰🏼🙌🏼

 29. Astrid says:

  Graag zou ik de zoogcompressen willen uitproberen na de bevalling van mijn eerste kindje. Hij wordt eind sept verwacht.

 30. Josien says:

  Oh wat zou ik graag een setje winnen! Ik ben begin oktober uitgerekend van mijn tweede dochtertje dus dan zijn ze hier hard nodig!

 31. Astrid H says:

  Graag zou ik de zoogcompressen willen uitproberen na de bevalling van mijn eerste kindje. Hij wordt eind sept verwacht.

 32. Ik verwacht kindje 1 en ik heb alles al qua wasbare luiers maar ben mezelf wellicht een beetje vergeten want hier had ik nog niet aan gedacht maar dit lijkt me heel erg fijn! Zou het heel tof vinden om deze te winnen.

 33. Jorien says:

  Kindje 1 is onderweg en qua wasbare luiers heb ik alles maar nog niks voor mezelf haha. Dus ik zou deze heel graag willen winnen!

 34. Sylvia says:

  Ik doe graag mee voor mezelf. Ben erg benieuwd naar herbruikbare compressen. Als ik ze niet meer nodig heb kan ik ze mooi aan een vriendin geven 🙂

 35. Amanda says:

  Graag zou ik een setje willen winnen. Ben vandaag precies 37 weken zwanger en dan zou een setje perfect zijn om straks te kunnen uitproberen of het bevalt. Duimen dus

 36. Renate Verhelst-Oostra says:

  Ik ben 2 december uitgerekend en wil héél graag een nieuw borstvoedings avontuur aangaan. De vorige keer lekte ik veel en gebruikte ik wegwerp compressen, die eigenlijk niet zo fijn zijn als ik had gedacht. Heb zelf ook op Aliexpress gekeken, maar niet besteld. Het zou geweldig zijn als ik deze zou mogen winnen.

 37. Lonneke says:

  Heel graag 🙂 na bijna 2 jaar voeden nu in verwachting van nr 3 en voeden dan vrolijk verder 🙂

 38. Rozanne says:

  Wat fijn! Zojuist mijn eerste set gekocht en het ‘’smaakt’ naar meer! Veel prettiger dan wegwerppads en ook nog beter voor het milieu. Een extra set komt erg goed uit, helaas heb ik nu de financien niet om gelijk meerdere setjes te kopen…

 39. Esther says:

  Ik doe ook graag mee. Kindje nummer 2 onderweg en wil geen wegwerpdingen meer. Beter voor het milieu en voor onszelf 😊

 40. Naomi says:

  Ik waag heel graag een gokje voor deze borstcompressen! De wegwerp dingen vind ik verschrikkelijk dus meestal gebruikte ik maar een doekje. Nu zwanger van kindje 4 dus deze zouden heel goed uitkomen!!

 41. Janneke says:

  Jaa dat zou super zijn! Ben enorm fan van wasbare luiers (uiteraard van Kaatje Katoen) voor ons kleine meisje, die vandaag precies 3 maanden oud is. Ik heb er simpelweg niet aan gedacht om kompressen óók wasbaar te kunnen doen, al klinkt het ideaal. Ze zijn hier van harte welkom!

 42. AWtje says:

  Leuke actie. Wij hopen in november ons eerste kindje te krijgen. Naast de wasbare luiers, wil ik ook graag de wasbare borstcompressen een kans geven. Hou mij aanbevolen 🙂 Dank voor de tip Rianne (schoonzus).

 43. Marjolein says:

  Ja, winnen doe ik graag! Ik heb ongeveer alles al uitgezocht voor de eerste er is, maar borstkompressen had ik me nog niet in verdiept. Zou mooi zijn als ik die ook al binnen heb! 😉

 44. Mirjam van der werff says:

  Ik doe graag mee voor een zwangere vriendin in Zweden!
  Midden in de natuur is wasbaar het allerbeste!
  En ze is ook nog eens heel erg leuk!

 45. Ik ben over precies 3 weken uitgerekend en zou na de wasbare billendoekjes ook graag wasbare borstcompressen gaan proberen!

 46. Hanneke says:

  Wat zou ik graag deze borstkompressen winnen en uittesten. Zwanger van onze tweede spruit en me aan het verdiepen in milieubewuste en herbruikbare producten. Men is me al geadviseerd om deze borstkompressen te gebruiken, ben erg benieuwd!

 47. Lieve Groeneveld says:

  Graag! Ik gebruik die van alieexpres maar moet af en toe even overachakelen op wegwerp vanwege irritatie aan mijn borsten.

 48. […] ook: herbruikbare borstkompressen Lees ook: review BoobBirds borstkompressen Lees ook: De 100 meest gestelde vragen over […]

 49. […] de geboorte van Aure ben ik begonnen met het gebruiken van wasbare borstkompressen. Dé hemel in vergelijking met de harde stugge exemplaren die ik vond in de supermarkt. Van Kaatje […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.