Winactie & review – Boobbirds herbruikbare borstkompressen

Even geleden schreef ik al dat ik gebruik maak van herbruikare borstkompressen. Ik kreeg van Kaatje Katoen een set BoobBirds om te testen. Zijn ze beter dan de Aliexpress versies die ik eerder kocht? Lees snel verder en maak zelf kans om een herbruikbare kompressen te winnen!

BoobBirds
Bron: boobbirds.com

BoobBirds herbruikbare borstkompressen

De verpakking van deze kompressen vind ik heel erg mooi. Het is het soort doosje dat ik zelf onmiddellijk zou meenemen uit de rekken. BoobBirds kan je verkrijgen in 3 verschillende maten: small (t.e.m. cup C), medium (cup D-E) en large (cup F of groter). Ik koos voor een medium cup en ze zitten prima in mijn borstvoedingsbh.

Op Aliexpress had ik geen keuze tussen verschillende maten. Ik kreeg dan ook enorme exemplaren toegestuurd die bovendien erg ruw zijn. Het valt me direct op dat de kompressen van BoobBirds lekker zacht aanvoelen. Ook de vorm is speciaal. Ze zijn niet helemaal rond (eerder ovaal), waardoor ze perfect in mijn bh passen. Door deze unieke vorm zijn ze niet zichtbaar onder mijn kleding. Ook onder een strakke t-shirt vallen deze borstvoedingskompressen helemaal niet op.

BoobBirds

De BoobBirds zijn gemaakt van 2 lagen bamboeviscose en hebben een drooghoudlaagje aan de buitenzijde. Bamboe absorbeert immers veel vocht. Ze voelen heel erg dun, maar zijn zeker goed. Ik heb nog geen enkel lekje gehad sinds ik deze borstvoedingskompressen gebruik. Het drooghoudlaagje is zuurstofdoorlatend, zodat de huid kan ademen. Mijn kompressen van Aliexpress vliegen op de reserve, want deze BoobBirds zijn veel aangenamer om dagelijks te gebruiken.

Ook het kostenplaatje mag ik niet vergeten vermelden. Een set Boobbirds kost 16,95euro voor 2 paar. Een gigantisch prijsverschil met de Aliexpress versie, maar ze zijn het ook zoveel meer waard. Door deze kompressen te gebruiken, bespaar ik elke week een aantal euro’s en zijn lekker duurzaam bezig.

Winactie

Wil jij graag een set BoobBirds herbruikbare borstkompressen t.w.v. 16,95 euro winnen?

  • Volg House of Diapers & Kaatje Katoen op Facebook.
  • Laat een comment na onderaan deze pagina.
  • Delen van dit bericht of een zwangere vriendin taggen is leuk, maar geen verplichting.

 

Meedoen kan tot 2 augustus 2018 met een geldig e-mailadres. Deelnames enkel in België en Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt via e-mail en onderaan deze pagina.

Veel succes!

De winnaar van deze actie is Astrid H.!

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf/merk.

49 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.